DÅLIG UPPDATERING

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hann inte, för jag hade möte typ vid kvart över tre och sen skulle ebba ha osv. Sen var det gympa, efter gympan duscha jag osv. Kom hem retså sent så hann inte då heller. Men nu tänkte jag berätta lite, just nu är jag hos berfin, vi har precis gjort läxorna. Det gick väl retså bra. Ska sova här också, ya! I skolan hade vi matte sista lektionen och då var det diagnos test, gick ganska bra faktiskt! Nöjd, så får hoppas på bra resultat. Men nu ska jag titta på idol. Bjuder på en fin bild på oss ;) . Puss!


MUSIKEN I MITT LIV

Har precis kommit hem från skolan och klockan är 16:00, vi slutade 15:20, senaste dagen. Så jobbigt, men iallafall så sitter man just nu vid köksbordet och äter en macka,och lyssnar på musik! Funderar på att baka nåt, och så sätta in headern.Iallafall, så skulle jag vara med Alice idag, men hon kunde inte hon skulle till biblioteket. Så jag får väl hitta på nåt själv. Ebba och jag kanske gör nån film också. Puss!

HEADER

Skolan var helt okej, efter det så var jag med Lucas <3. Vi kolla på tv, hoppa studsmatta och körde gömma nyckel, haha! Blev skit sugen på att göra det, så vi gjorde det, var fett längesen.. ! Men iallafall så ska jag just nu titta på tv. Och äta nåt, blev hungrig!Och föresten så har wilmah gjort en header nu, älskar den, ska bara sätta in den, fast blir ngn annan dag.Puss!

MUSIK

Hej. Sitter just nu i tv soffan och lyssnar på musik, man måste bara hänga med liksom, haha! så himla skönt efter en lång dag i skolan. Lyssnar på top list på spotify, riktigt bra låtar! Har precis gjort läxan också, och nu ska jag och syrran ta en liten bit av mammas chokladkaka, eller ja den är typ våran, haha!

BEN OCH JERRY GLASS

Har precis kommit hem från pappa till mamma. Jag har umgås med Alice under eftermiddagen, först vid 14:00 så drog jag och Ebba ner och kolla på hennes match, de vann med 9-1 , yay! Och sen skulle hon duscha med laget oså, sådå hämta pappa upp Ebba och mig vid parkering så åkte vi iväg mot sibylla, odå åt vi där sen kom Alice, odå åkte vi mot filmkedjan och köpte varsin rem och klubba. Sen drog vi hem till pappa och gjorde en liten film, haha, allmänt flumm hade vi då i vissa scener eller vad man nu säger. Ja, sen på förmiddagen så slappa jag framför datan, oså. Men nu tänkte jag sluta skriva och ladda upp lite bilder från förra veckan då jag sov över med Lucas som jag ska träffa imorgon.
Vi delade på en mumsig ben och jerry.

CAM

Har precis vaknat, och håller på med pappas cam, haha!! Den är fett awesome ju,men iallafall så kommer det kanske en film senare idag , i dont know men aa tror så. Igår var jag med theresé, vi gjorde massa som att dra till stan, och var i sjukhusparken och sånt. Ja, iallafall så hade jag ingen lust att blogga igår.Och blev ett kort inlägg idag, Puss!

svar till erestina

svar: HAHAHAHAH
så alla vet så tror jag att det kommer upp ett till videoinlägg lite senare ikväll typ, puss!

INTE KUL..

Jag är jätte trött just nu, för ungefär en timme sedan skjutsade pappa mig till mamma för att han skulle jobba. Och jag orkade inte vara hemma själv eftersom då skulle jag typ få laga maten själv och då isånnafall blev det pyttipanna som inte jag gillar så jätte mycket, så skippade det. Men men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl ringa ngn, eller så. Och jag måste säga en sak, jag tycker det är ganska tråkigt att blogga om ingen kommenterar, för liksom man blir ju glad om massa kommenterar och så. Så blir jätte glad om några kommenterar för annars kanske det är så att jag inte bloggar lite mycket eller så. Blev en bild på berfin, slumpad bild.Puss!

HATAR RUBRIKER

Kom nyss hem från Berfin. Vi har gjort massa skoj, t.ex gjort filmer, kastat freesbi (stavning) och testat och åkt lite skateboard, och kickbake osv.. HAHA var tvungen att testa hennes rockring också som hon hade i garaget! Fett awesome garage de har, massa skojiga saker och sånt.. men men nu går vi över på hur det gick i skolan .. ja det gick väldigt bra, fick skrattattack igår i matkön som jag glömde att berätta, haha! Ehm.. ja lite pinsamt att berätta det här på bloggen. Men ja, nu ska jag moffa i mig godis, och på söndag ska jag kanske vara med Lucas♥. Har just nu pappas data, ( ska sova hos han) så jag har typ inga bilder, men blev en bild på mig och Alice, Puss!

EBBA OCH JAG


BRB

Hej, nu ska jag ha träning snart, så jag ska ner och äta nåt, sen efter det så kommer ett video inlägg jag och min syster har gjort! , Puss!

ORGENTERING

Idag slutade vi kvart över 11, asso efter orgenteringen vi hade på förmiddagen.. seriöst det var jätte tråkigt, och man blev skit blöt och allt , men jag fick iallafall gå med Linnea, Berfin och Ebba! Sen på bussen hem, så hade vi skit flumm, haha!! Och nu sitter jag här och myser med min ziperall. Men snart ska man väl träffa Linnea, puss!

HEJHOPP I STUGAN

Nej, men hej. Har precis suttit och pluggat! Det är så fruktansvärt tråkigt, men det är lite roligare när man får plugga på datan , så ya lite roligare är det väl. Men ändå typ tråkigt, men aa! Idag följde Berfin med mig hem, vi gjorde massa filmer på tv kameran, eller asso som man kan kolla på tv med ;), Riktigt kul hade vi iallafall haft! Och imorgon kommer vi ha det roligaste dagen eller inte, såklart ska vi ha orgentering dag, man ba YAY! Eller inte.. vi ska typ åka buss till åskberget, vet inte vart det ligger, kommer säkert komma vilse i en skog, haha :( Och vi får inte ens välja vem vi ska gå med? Och jag suger på orgentering, så hoppas jag får ngn som iallafall kan, annars kommer jag seriöst vilse, måste ha med mig mobilen!! Nu ska jag kolla på idol, puss ha det bra!

DAGEN

Hej. Har nyss tagit mig ur duschen efter gympa träningen. Och innan träningen så var man ju med Lucas och Ebba, vi gjorde inte så mycket.. hoppa studsmatta , skejtade och spela lite tv spel. Vi vaknade ungefär vid 10, och åt frukost 12. Och föresten så kom jag på att innan träningen så hämtade Pappa jag och Ebba tröjorna jag hade beställt på ginatricot och lager 157, och vi har beställt två tröjor till som tar lite längre tid men aja ;) , imorgon är det också skola. Och föresten så tror jag att jag ska köpa samsung galaxy ace,(mobil) Tycker den är bra, fick hålla på med linneas Puss!
minnen♥

LUCAS OCH EBBA

Sitter just nu i tv soffan med Ebba och Lucas. Vi kollade nyss på idol, fast det har precis slutat, och i pauserna körde vi lite körragömma, haha!! Han kom typ vid 19:00 så vi har inte gjort så mycket mer, men vi ska väl bädda i ordning lite med madrasserna där vi ska sova oså snart. Lucas ville inte vara med på bild, haha så blev en bild på Ebba och mig där under, puss!

VILKEN?

Vilken ? Zte blade, (verkar riktigt bra) eller Samsung galaxy ace, som verkar också riktigt bra!
1.
2.

SÖNDAGS MORGON

Hej! Just nu sitter jag i tv soffan framför tv och slappar framför datan. På eftermiddagen tänkte jag att jag skulle åka till ica och köpa en ben och jerry med syster. Har hört att man blir väldigt mätt av de..! Osen ska jag kolla på Alice match klockan 14:00 på backavallen! Ja.. sen kanske jag ska kolla på Lucas match 16:00 med Alice! Kanske inte blir nåt bloggande senare ikväll, för Lucas ska kanske sova här. Ebba får stå för bilden.Puss!

MASSA SKOJ

Hej allihopa. Idag har jag vart med Fiona, Theresé, Ebba,Alice B och lite Fabian, Daniel , Linnea och Alice s. Sen har man träffade man Anna också (Y). Först så drog jag ner till backavallen och kolla på Linneas match med Fiona, Fabian, Daniel sen kom Alice, Alice och Ebba. De förlorade med 1-0 men det var ändå jätte bra kämpat.. skit bra!! Sen drog Fabian och Daniel, och Alice.. och vi andra spelade fotboll på parkeringen, haha! Och ja, sen skulle Alice hem och duscha och Theresé skulle hem. Då drog jag Fiona och ebba till backavallsmadrasserna, och typ gjorde handvolter på de oså ;) Sen drog man hem och åt.. sen skulle Fiona hem. Och imorgon ska jag inte göra så mycket , ska sova med lucas och ebba på kvällen sen. Ja, jag har inte platttat håret idag.. så bilden där under blev moj med håret men aa.Puss!

GODMORGON

Har precis vaknat och ska ta mig ner och bre en macka. Och idag ska jag kanske vara med Fiona och Linnea som jag skrev i förra inlägget. På söndag ska jag kanske sova med lucas Känns som det var tusenmiljoner år sedan jag sov med han hihi! Amen nu ska jag dra ner och göra min macka, haha.Blir en suddig bild på mig ebba och theresé i våra ziperalls.Puss!

KORT INLÄGG

Skolan var helt okej. Just nu har jag typ ingen ork till att blogga med jag gör det ändå. Aja, efter skolan drog jag hem och träffa isak och filip , och skejta lite med de. Sen träffa man fiona och linnea och då skejta vi vid ica, och där träffa man theresé, kajsa och fabbe.Så då prata vi lite där och skejta och moffa i oss godis oså. Sen vid halv 9, skulle linnea till fiona för de skulle sova så jag och ebba drog hem då. Och nu sitter jag här och tittar på tv oså och är fett trött, fast inte typ så här sovtrött eller vad man säger, och imorgon blir det kanske linnea och fiona.Puss!

LÅNG MEN KUL

Skolan idag var helt okej. Efter det gick man hem och brädde två mackor, var ovanligt hungrig. Medan man åt upp mackorna så passa man på att plugga lite också. Sen blev det att träffa Linnea, vi åkte med linneas waveboard till backavallen och träna lite där. Och jag klara att åka och svänga och det svåraste av allt komma upp på den, fett stoooolt!! Haha ni kanske tycker nu så här: ehm det kunde jag för längesen , eller det är jätte enkelt. Men det är faktiskt andra gången jag kör, hehe. Jaja, sen typ vid halv 6 skulle hon ha träning så då drog jag hem och plugga lite mer, och åt mat. Imorgon blir det skola och kanske träffa ngn efter och sen träning. Puss!

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Förlåt för jag inte har bloggat på sistonde. Jag har inte haft dig, igår började först gympaträningen skit nice! Iallafall så har jag inte gjort så mycket idag, först skola sen följde lucas med mig hem och vi drog ner på stan och skulle kolla på wayboard men hitta ingen.. så då drog vi hem sen skulle han ha träning så då kolla jag lite på hm sidan och lager 157 och hitta två tröjor eller mamma gav ett förslag på en tröja som kostade 69:50 , så jag sa ja. Sen drog jag och mötte upp alice och vi gjorde en film.. eller ja typ musikvideo! Nice ;) Imorgon ska jag träffa linnea först skola då men aa då ska vi skejta lite , (wayboard) Kommer bilder på tröjorna.
billig tröja, 69:50
Ser inte riktigt ut så i verkligheten, men aa.. Puss!

GE MIG


Måste ha detta, GE MIG :3

LAGER 157

Förlåt, för att jag inte har bloggat på senaste. Men jag hade inte orken igår kväll och i morse så hann jag inte för då skulle jag iväg till lager 157. Jaja.. har nyss kommit hem från lager 157 , först hitta jag ingenting.. fanns inget man fasna vid. Sen lite senare hitta jag två tröjor.Letade efter en pippi tröja men fanns inte i min storlek, och sen leta jag efter en tröja som är vit med svarta/blå ränder..och såklart fanns inte den heller.Ebba poppade nyss lite popcorn, som vi ska smaska på lite nu och kanske sätta på ngn film. Isånnafall blir det hopplös och hatad av alla. Aja, imorgon börjar första gympa träningen , retså skönt att den börjar igen blev ganska tomt utan den annars. Kommer bild senare på tröjorna.Puss!


HOUSE BUNNY

Vaknade för nån timme sedan med fiona. Och vi har precis kollat klart på en film som heter ´House Bunny´. Den var bra, men såg typ inte riktigt allt för jag höll på med fionas mobil oså också, hehe. Men aa, så mycket jag såg så var den riktigt bra. Iallafall så ska vi göra oss i ordning snart för att typ skejta eller nåt sånt. Puss!

FIONA

Hej. Sitter just nu i mitt rum med fiona som ska sova här inatt, yay! Och vi har kollat på idol och skejtat och vart lite med ebba, blev ett kort inlägg för vi ska kolla på en film, men vet inte vilken. Antingen blir det en som fiona hade med sig eller en som vi har så kallad ´ Hopplös och hatad av alla´. Bjuder på lite flumm bilder.Puss!

10 SANNINGAR

1. Jag tycker om att fota.
2. Jag tycker om att shoppa kläder,smycken osånt.
3. Jag älskar att kramas.
4. Jag hatar läxor.
5. Musiken i skolan är bäst.
6. Jag kom på i förrgår att jag hade en mini skadeboard, som jag fick i 6års, som jag gillar.
7. Jag tycker om att träffa nytt folk.
8. Jag är jätte blyg.
9. Jag gillar att mysa med min kanin.
10. Jag och lucas har varit tsm i prick 7 månader och 5 dagar.

PIGELIN

Skoldagen var retså kort och tråkig. Gjorde inget speciellt fick ringa ebba varje rast eftersom hon var sjuk och då ville hon det. Men efter skolan så drog man hem och åt mellis blev en pigelin hehe. Och pyssla om ebba oså.. men inga läxor har man iallafall, skönt!! Aa men lite senare ska man följa med pappa och handla lite oså. På söndag blir det lager 157, nice.Ska köpa massa tröjor, behövs.Puss!

LUGN DAG.

Hej. Skoldagen var jätte kort, men aa iallafall så hade vi slöjd på eftermiddagen. Då skulle Fabian kasta tuggummit i papperskorgen och då kom Ebba i vägen så det fasna i Ebbas hår, så då fick jag typ ta bort det fast det klibba till sig så jag fick klippa bort lite ungefär 4 cm från hennes hår. Ebba blev jätte rädd om det blev kort , haha! Och efter skolan drog jag hem och pyssla om ebba för hon mådde inte så bra, sen köpte jag en glass på zibylla, för jag var sugen på glass. Egentligen skulle jag träffa fiona, men det blev inget med det för hon skulle ha träning och det var fullt upp. Sen har jag gjort pannkakor till familjen. Ja och wilmah skulle göra en header igår men bilderna blev små när jag skicka så det gick inte men vi ska nog testa idag igen vi får se, puss!

MASSA ATT BERÄTTA.

Hej. Skoldagen var helt okej, fast jätte lång slutade tjugo över 3. Men iallafalll så följde lucas med mig hem efter skolan, och vi åt mellis, sen kollade vi på lite filmer vi hade gjort och sen ville han typ skejta med våra ´mini´ skateboards som vi fick när vi var typ 6 år. Så då skejta vi lite runt kvarteret, sen typ så börja den knasa sig så ena hjulet gick av, haha. Men lite senare kom lucas på en ide, då drog vi in och meckade lite med skateboarden och låssade ur alla skruvar och allt, så man kunde hoppa med skateboarden på studsmattan, vi fick låss nästan alla förutom två, såklart! De sista två var typ svårast men aa sen skulle han hem, innan vi skulle säga hejdå oså så fick jag en ring av honom, aw.. älskar dig! Kommer bild lite senare, men iallafall så ska jag kanske träffa fiona imorgon.  Och vi slutar skolan 14:05, och börjar 09:15 , soft!
Oj.. ja ringen ser väldigt stor ut, som den egentligen inte är.

VARM OBOY MED MARSHMALLOWS

Skoldagen var som vanligt sen när man kom hem så tog man det lungt och läste i min bok sen drog jag mig iväg till pappa där vi åkte till affären och köpte marshmallows och efter det moffade jag i mig en cheesburgare och följde med pappa till tennishallen där han skulle spela med hans jobbarkompis så då passa jag på att titta lite på gympaträningar salen bredvid.Och håller just nu på och dricker varm oboy med marshmallows i , mums!!Aja, imorgon ska jag träffa älskling, (L) Puss.

CANCER

Så sorligt!

BLÖTT TILL TORT

För ungefär en timme sedan kom jag hem dyngsur från konstgräset där jag spelade lite fotboll med linnea alice ebba och fabian. Ja så jag fick cykla hem barfota. När man kom hem klev man i sin sköna ziperall och gjorde varm choklad. Iallafall så vill jag se smurfarna på bio, hehe verkar grym ju! Checka trailern och ha det bra. Puss!

PICTURES

Här kommer bilder från när fiona linnea jag o ebba var. Puss!

HEADERKNAS OCH FOTA

Aa som ni ser så har jag ingen header nu. För headern blev inte så bra och så, blev något knas! Men bästa wilmah ska göra en ny header, men det blir kanske om 2 dagar, vet inte riktigt (?). Men jag hoppas att det duger att jag inte har någon header på typ 2 dagar. Men iallafall så har jag fotat lite idag med fiona linnea och ebba typ halva dagen. Kom nyss hem och nu ska jag äta pasta och korv, hehe och sen duscha så, här kommer det en bild för en vecka sedan, mig och ebba den blev ganska suddig men aa. Puss!

FIXAR

Håller på att fixar bloggen lite. Header blev fel, iaf har ebba(syster) gjort den , men hon ska göra om den. Puss!

PIGGELIN GÖR SUSEN!

Har precis läst lite ur min bok. Och snart ska jag äta lassange. Det är så att jag är sjuk så jag kunde inte träffa fiona idag. Men får hoppas att jag blir bättre imorgon, så jag kanske kan träffa henne då.Ebba och Berfin har köpt piggelin till mig, tack!. Och jag ska nog ta och vila lite nu. Puss!


FÖRKYLD OCH GLASS

Hejsan. Igår vid halv 5 taget så blev jag förkyld. Ont i halsen och genom snuva, inte så kul!. Så tänkte nog köpa en piggelin på sibylla lite senare, och se om det hjälper lite iallafall. Aja vid 12- 1 taget ska jag träffa fiona, ya! Hoppas det blir bättre då. Men men, får väl se vad vi hittar på. Jag är jätte sugen på att åka till smultronstället, och fick ett förlag på en glass nämligen den glassen i mitten, (jordgubb) men det blir väl inte förns nästa sommar.
pusss

<3

Jag vill ha dig här hos mig nu. Jag vill ha dig i min famn, men det går inte att bara att göra så här.. älskling! ♥

HJÄLP MIG, VILKEN?

Jag har fått retså många tips på bra mobiler, och de flesta säger antingen nokia e72 eller ZTE blade. Har fått testat hur en ZTE blade fungerar, verkar riktigt bra faktiskt. Men vet inte riktigt så därför tänkte jag fråga er om ni vet. Vilken är bäst, vilken ska jag köpa? Iallafall så ska jag träffa fiona och linnea lite senare efter deras träning. Sen vid typ 8 så blir det hem till pappa och titta på en fotbollsmatch på tv, mysa med täcken godis, chips och så.
1.
2.
Den första finns i svart också så det valet finns också. Tacksam om ni kommenterar. Puss!

LAGDAG


Har precis myst med morris.Och tvätta hans tassar, jag kan säga att det behövdes. Idag hade vi lagdag på djulö med skolan, det var retså kul, inte det roligaste precis men men! Kan säga att vi var uppdelade i olika grupper med 6:A, 9A1, 9A2, 8A, 7A o tillslut våran klass 6A, så det var bara A. Alla i vår klass hade ngn att va med förutom jag, för alla hade fått en från klassen förut jag, för vår klass är typ ojämnd jag har alltid otur med grupper osånt.. fast jag kom iaf med wilmah i 7a, men ändå läskigt , för alla 9or o sånt. Aja.. imorgon ska jag kanske sova med lucas, om han ngn gång svarar på sms? Heheh.. så kan du vara snäll att typ sätta på din mobil o svara på sms:et heh? =). Iallafall så ska jag mysa nu framför tv:n i tv soffan.Blev en slumpad bild. Puss!

RSS 2.0