godmorgon.

Ligger i sängen och är allmänt trött,idag ska jag träffa ebba,ebba,calle och antonio,yeah! Kul kul..aja, nu ska jag upp ur sängen och fixa en god frukost,kram.(det fick bli en bild på alexandras fina klocka)

smoothie.

Är just nu hos alecandra,med berfin,clara,alice,ebba o syster. Sedan ska vi träffa antonio,simon o calle,yeah. Men nu ska vi äta smoothie,kram.

ostkakaa.

Sitter framför tvn o tittar på sveriges värsta bilförare och moffar ostkakaaa ^^ imorrn sluta vi ett då träffar jag massa awesome folk,skriver mer imorrn,kram!

film pågång.

jag är sämst på att blogga.
Herregud,vad jag är dålig på att blogga men nog om det. Jag kunde inte blogga igår eftersom jag var med min kära vän Berfin och vi pluggade och gjorde en film som jag höll på att redigera sedan på kvällen,men sen tog det så himla långttid när jag skulle spara filmen, så jag var tvungen att ha datorn på hela natten och sen när jag vakna var det helt knas osv så jag bara stängde av datorn och måste nu göra om allt,kul?

familjen annorlunda.

Har precis kommit hem från träningen som gick grymt bra! och nu sitter jag här framför tvn och tittar på familjen annorlunda,alltid lika kul! aja,nu ska jag fortsätta titta, kraam.

tagga träning.

Nu: ta på mig taits linne osv sedan blire träning,taggad!

påväghem.

Påväg hem från skolan och sedan taggar jag plugg o träning.

trolololo..

Sitter i mitt rum med Alice och Ebba och one thing med one direction. Vi var nyss på skogsborg och spela fotboll..så himla fint väder ute! Men nu sitter vi här inne och sjunger istället,haha. Vi ska väl snart gå ut och hitta på något,kanske ta fina bilder? Eller spela innebandy,så grymt kul att spela innebandy och känna solen i ansiktet/ryggen,himla härligt! Man känner sig helt enkelt fri,som när man var ung och liten vid 4 åldern. Kram!

gott med en glass på morgonen..


Hos berfin.

Hemma hos berfin och bloggar från hennes iPad. Filmen var ganska bra, kanske inte ngn film för mig direkt ..men den var ändå bra! Så jag tycker ni alla borde se den. Iaf så öppnar berfin sitt paket nu och nu vet hon vad det var..haha! Nagellackspenna,kamm,ansikts vatten,toffsar och ansiktsmask fick hon. Aja nu ska jag ha det awesome och vara mer social än att blogga..kram.

sitter i väntan hos linnea.

Sitter just nu hos Linnea..vi längtar som tokar tills filmen börjar. Jag kommer dö efter filmen,haha. Vid halv 12 kommer vi då hem och då ska vi hoppa studsmatta som tokar och ha det massa flumm. Amen ni får ha en riktigt awesome kväll som jag ska ha det och äta massa massa GOOOOTT! Kram.

hunger spelen.

Idag klockan halv 9 ska jag gå på bio med berfin och linnea. Det blir hungerspelen,så grymt taggad! Den slutar 11,sådå följer vi med berfin hem och sover där. Gryyymt! Längtar så sjfkgkr mycket..! Aja,nu ska jag fixa mig osv sedan blire skola,kram.

godmorgon.

Hello..sitter just nu framför tvn och äter en MASSA god frukost. Idag har vi sovmorgon,så vi börjar kvart över 9 och slutar 2,awesome! men när jag kommer hem måste jag plugga..himla massa läxor osv..har ett par glosor också som jag glömt.. Aja..nu ska jag njuta av min frukost och titta på tv,sen är det väl bara att sätta igång ! kram.

calippo shots.

sitter just helt trött osv i min säng eftersom jag har pluggat i hela 4 timmar ! Tänk 4 timmar, det är ju nästan som en skoldag? Jaja..jag har filmat massa om min dag osv så imorgon kanske filmen är klar och den kommer upp (om min dag idag dårå) Och föresten så är det helt awesome att ni kommenterar så grymt mycket det är GRYMT GRYMT GRYMT! Aja, nu ska jag sluta med allt pluggande byta om till myskläder och njuta av min calippo shots och titta på tv,kram.

dagen.

borde få en riktig spisk just nu jag har inte bloggat på HELA dagen..ivarjefall har jag haft en AWESOME dag. Bland annat..fotboll,passningar,sjiunga,mat,tårta,datorn,godis typ allt det där med alice och clara.Och vid halv 3 skulle de hem så då träffa jag berfin..yeey, och hon kom halv 5 och vi var till 6..himla otur! Men vi gick till "mini gymmet" ute och prata massa osv osv. Och nu tittar på tv osv osv..kraam.

mys med alice och clara.

trololo..är as trött! förlåt för den dåliga uppdateringen idag men jag har spenderat dagen med clara, och alice kom sedan på kvällen, vi har haft himla mys. Clara ligger typ och sover nu och alice,ebba och jag sitter här uppe och försöker installera skype för att snacka med massa roliga personer, men nu ska vi fortsätta så kraam.

skidoor.

Moorning. Har precis vaknat och jag var så himla hungrig så jag bredde mig en macka. Så nu sitter jag här och äter mackan och tittar på skidor på tvn. Mjaa..snart ringer vl clara, och ja..jag har inte så mycket mer att säga så,kraam.

myskväll.

Har precis kommit ut ur badet och är himla trött just nu! Men nu sitter jag framför tvn och tittar på the voice sverige och äter massa cheezballz,nomnom. Imorgon kommer jag ha det riktigt awesome, ska nämligen träffa alice och clara och vi ska köpa massa gott tills kvällen då de ska sova här och göra massa kul. Senare ha en riktigt himla AWESOME kväll, åh längtar! Aja,nu ska jag fortsätta att kolla på the voice sverige och glöm inte frågestunden , kraaam.
HAHA, så sjukt dålig bild så jag dööör kunde inte ens hålla skärmen stilla..

nu tar jag ett varmt bad..


snoddas osv.

Sitter i min säng och äter snoddar,himla gott! Kommer hem och känner lukten av nybakade snoddas,inte helt fel. Och det var ju min käraste mamma som backat de också,ännu bättre..eftersom hon gör sveriges godaste kakor/muffinsar osv,eller det är iallafall vad jag tycker! Snart kommer pappa och hämtar upp mig för sedan ska vi till willys där vi ska handla massa tills helgen(är ju hos han i helgen),och imorgon ska jag sova med bästa alice och clara,kommer bli as GRYYMT! Aja,nu borde jag nog stänga av datorn osv för han kommer om en kvart,kram.

mini gym ute,dagen osv.

trololo..orkar typ inte blogga men gör det ändå! Skoldagen var väl bra, (som vanligt) efter det drog man hem gjorde läxor osv, sedan träffa jag aliceeee och vi drog till ett "mini grym" typ som är ute. Vi gjorde en hel del filmer som kanske läggs upp på bloggen. Sedan vid 18:00 drog vi till skogsborgs-fotbollsplan där vi skulle kolla på en träning,men det var ingen träning och så tur som vi hade så hade vi med oss en fotboll så då körde vi lite tills 19:00..sen hem och titta på tv äta meeeelonbitar(nomnom). det var typ allt,kram.
(halft gammal bild, och massa massa lång tunga)

godmorgon.

sitter helt trött osv framför tvn. Vi börjar 10.10 så ska väl börja fixa mig osv om en halvtimme eller så,så jag passade på att blogga lite. Direkt när vi kommer till skolan är det engelska,sedan lunch/rast och sen NO och slöjd,så blir en ganska kort dag idag eftersom vi slutar 14:00. Trololo..mår lite smått illa men det brukar jag göra på morgonen, och inte vet jag varför(?) men ah, nu ska jag äta frukost,kram.

pankakaaa.

Ska alldeles strax äta pannkakor,nomono. Och skypar just nu med berfin, hon är också sjuk stackarn! Säker jag som smitta ner henne igår då hon var meed syster och de kom hit en stund. 'Hehe, ah iaf så blev jag helgens blogg på moas blogg,tack! Trololo..jag känner mig väldigt duktig,jag har tappat min mobil i golvet minst 124432 gånger. Duktigt duktigt! Aja, nu ska jag äta massa pankakor,kram.

awesome skal.

Ligger hemma i soffan igen och snyter mig hela tiden. Himla typiskt! Hatar att vara förkyld verkligen hatar, det är så himla jobbigt..aja, kollar just nu massa bloggar och försöker få tag på massa awesome skaaaal som går himla dåligt. Kollade en blogg och såg att ett skal jag verkligen vill ha fanns till HTC som jag bara trodde det var för iphones,yeah. Himla lycklig, buuut funderar på att köpa ett rosa, eller så tar jag det dära kassettbandet(stavning).
Eller bra och bra..något AWESOME.

frågestund.

(om det blir retså många tar jag det i ett videoinlägg)

matland.

Så som jag mådde igår är jag sjuk idag..åh första skoldagen på denna vecka och man är sjuk,riktigt trist! Men men, har ett matland framför mig med massa gott som t.ex flingor,saft,kakor,päron,macka och pannkaka omnomn. AWESOME! Aja, jag har faktiskt tänkt att byta bakrund till ljusrosa,men det kanske inte är något ni vill ha så kommentera vilken färg på bakrunden ni vill ha så får vi se vad det blir. Aja,nu ska jag äta massa kakor,kraam.
MAAAAATLAND.

vilken bakrund?

Vilken bakrund tycker du jag ska ha?
1.

2.

förkyld.

Mår himla dåligt just nu, förkyld och ont i halsen så jag måste ta halstabletter hela tiden, problemet är att jag har bara ett packet. Åh, morgondagen kommer bli katastrof och lite mer..himla hals bli frisk och såklart all förkyldning ska klart bort! Usch, hur ska jag orka skoldagen imorgon. Åh, nu ska jag proppa massa halstabletter och titta på familjen annorlunda. Åh, himla besvärliga förkyldning.
bild i repris.

åt skogen..

Allt blir en hel skithög! Jag gjorde det som skulle upp ikväll men NEJ tydligen så gick det inte att spara det så..jag är himla sur just nu! Men jag ska försöka att få upp det imorgon, åh fy! Jaja,ska väl försöka att göra detta inlägg från negativt till positivt så jag tänkte berätta att jag fyller år om exakt 1 månad,YEEY. Längtar! Jaja, nu ska jag titta på tv och försöka spara den himla saken som måste gå, kram.

altaan.

Sitter på berfins altan och har det awesome. Den saken som kommer ikväll kanske inte är så himla awesome längre ..men ni får allt se! Vi ska troligtvis till tempo och köpa varsin glass. Kram.

godmorgon.

Det kommer komma upp en awesome grej ikväll,så håll utkik! En liten kul grej bara som dök upp i huvudet "POOFF. Håller just nu på att lyssna på massa GRYM musik, och är massa hungrig så vi ska troligtvis äta frukost snart,yeah.

mys.

Sitter just nu nerbäddad med massa täcken och myser med berfin och syster. Himla trevligt! Vi ska troligtvis stänga av datorerna som vi sitter vid och tvn och bara prata massa. Jag har ingenting speciellt mer att säga,så bloggar mera imorgon,kram.
envisa syster,som inte ville visa sig..

Ipaaad.

Sitter just nu hos berfin och bloggar på hennes iPad, och har det awesome. Ska snart äta mat på Nobel, vrål hungrig. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi ikväll, kram.

glass.

Godmorgon! Sitter just nu helt slö fast ändå pigg i tv soffan och slappar helt enkelt. Lalala.. idag ska jag ju sova med berfin och ha det mys. Ska ju dit vid 4 halv 5 så innan det ska jag köpa en glass eftersom vi inte har någon glass hemma, och jag är himla sugen på glass! Så ska väl ta och hoppa in i duschen om en timme ungefär, vilken är eran favorit glass? Nu ska jag ta ut denna sötnos.

love.

dålig uppdatering på sistonde..men nu bloggar jag iaf. Jag är egentligen inte på humör på att blogga,himla trött så jag vill sova. Iaf just nu kollar jag på the voice sverige, och moffar godis. Ska troligtvis stänga av datorn efter bloggandet och bara ta det lugnt. Imorgon händer inget på förmiddagen då ska jag väl ha SOVMORGON, äntligen! Och duscha,ta det lugnt,chilla osv osv. Vid 4,halv 5, ska jag dra mig mot berfin och sover över där. Himla trevligt! Men ni får ha det så bra,kram.

nobel

Sitter just nu på nobel och väntar på pizzan med berfin och ebba.. Sedan taggar vi träning. Kram.

skönt med sovmorgon!

Vaknade nyss och är himla trött! Känner att min hals och näsa är helt usch..vill inte va förkyld! får hoppas på att det bara är 'morgonsnuva' . Aja,nu ska jag ta och fixa lite frukost sedan byta om osv.

.

Webcam bild, dålig kvalité osv osv. De är iaf grön/blåa.

favorit.


byta textstil?

Igår var internet så segt så jag inte kunde blogga. Men nu är jag här, kom hem för en timme sedan ungefär eftersom jag hade utvecklingssamtal så fick vara där till 16:00. Trist! Aja, funderar på att byta textstil, den här har blivit ganska tjatig! Så om ni har några förslag kommentera gärna. Nu ska jag ta och äta, kram.

kulturskolan.

Sitter just nu och väntar på att alice piano ska sluta i kulturskolan med antonio och ebba. Den slutar tjugo i 5 sedan drar vi oss mot mig och gör något awesome. Sedan plugga.. Vi fick reda om vi kom in i musikklass eller inte och jag kom in, himla glad. Bloggar mera ikväll,kraam.

topp.

har precis ätit klart och träningen gick super! Himla härligt att träna igen,man känner sig fri helt enkelt,jag tror ni fattar hur jag menar. Iaf så imorgon startar alltså skolan på allvar,eller då blir det iaf lektioner..gillas inte! Men efter skolan drar man hem och träffar sedan alice och antonio,kul! Vi följer troligtvis med alice till kulturskolan också,där hon skulle spela med sitt band. Ja,detta står på schemat imorgon, nu ska jag fortsätta att titta på tv,kraam.

himla roligt.

är just nu hos alice o clara och gör mja..ingenting. eller,jo vi håller på och ringer tilll en viss person som är så himla rolig! Ja,typ det..ska dra hem om en timme och fixa mat och sedan ÄNTLIGEN sticka till gympan,för första gången på detta år känns det som. Nu ska vi fortsätta snacka med den himla roliga personen och ni får ha det så bra, föresten så förlorade vi båda matcherna med massa poäng,men hejarklacken var väl ändå himla bra?, aja ni får ha det så himla bra och ja..kraaam.
skulle inte sitta helt fel att ha en pojkvän just nu..


Fotbollsmatch i duve.

Sitter i duve i väntar på att matchen ska starta, klassen ska spela fotbollsmatch mot Nyhem. Önskar de lycka till! Himla bra att vi slutar efter det också, så då ska jag hem o äta o sedan träffa Alice o clara. Nu startar den.


THE KICK BACK PACK.

Jag älskar deras bloggar, de ger så mycket inspiration och de har hur mycket tips om vad som helst,det är olika varje gång. Om självförtroendet är på 0 så får de det på full! Alla deras inlägg är så himla roliga att läsa eftersom de gör det så roligt, nu tänker jag berätta lite om varje person! 
_____________________________________________________________________________________________
Keela: Hon är en himla söt person som jag följt längst utav The Kick Back Pack. Hennes blogg är så enormt bra som man inte kan sluta läsa den, man önskar ju att hon kunde lägga upp inlägg varje minut..men det funkar ju inte. Hon är emot bantning,skriver om vad hon gör om dagen och i hennes blogg hittar du himla massa fint,tok,stoj och massa annat som är helt AWESOME! Hon är en helt otrolig person som får en att må super duper bra, alltså på topp! Åh skulle kunna äta upp henne och hennes blogg,så bra är hon och bloggen!
(bild tagen från http://keela.se )

Moa: Hon är en otrolig person som jag också följt väldigt länge. Jag älskar också hennes blogg den är helt grym och såklart AWESOME! I hennes blogg hittar du mycket hårtips, himla roliga,knasiga,tokiga videos (som jag älskar), och hon älskar att underhålla andra! Och såklart vill jag också att hon gör inlägg varje minut,det är så himla kul att läsa de, så mycket inspiration och hårtips osv osv. Helt otroligt awesome är hon, och hon får mig också att må super duper bra - TOPP! samma som keela så skulle jag kunna äta upp henne och hennes blogg, allas blogga är så himla GRYMMA!

(bild/video tagen från http://epicfaiil.myshowroom.se )

Johanna: Hon är en amazing person som är emot bantning och elakheter. Jag har inte läst hennes blogg så länge men i hennes blogg kan du läsa om, knas,hennes vardag osv osv.. hon gör så jag mår på topp! Som jag skrev där uppe om självförtroendet är på 0 så får hon det på full! Jag vet inte riktigt så mycket mer om henne eftersom jag nyss börjat läsa hennes blogg, men det är helt awesome. När jag gick in på bloggen började jag läsa direkt och fastnade och tillslut läst så jag blev nästan torr i munnen, den är alltså himla bra, skulle kunna äta upp hon och bloggen med!

(bild tagen från http://hofh.myshowroom.se/ )
Vira: Hon är en himla glad person som är himla bra på att peppa än! Som jag skrev förut om mitt självförtroende är på 0 blir det på topp! Har nyligen börjat läst hennes blogg, redan när jag började läsa hennes blogg var mitt självförtroende på 20 kanske och då behövde jag bli peppad alltså, och såklart kom jag direkt in på rätt blogg och blev genast mycket säkrare osv! I hennes blogg kan du läsa om hennes vardag, du får himla massa tips på olika saker. Man vill läsa alla hennes inlägg om och om igen så bra är de, och vill äta upp henne och hennes blogg med!

(bild tagen från http://kandylandy.se/ )
Caty: Hon är en awesome person som just nu är på girlie camps. Jag har läst hennes blogg näst längst, och såklart älskar jag den! Mycket färg,knas osv i den. Hon kör med "dagens inspirations bild" och har lite tävlingar då och då. Och i hennes blogg skriver hon också om hur man gör med olika saker t.ex hur man gör bling/glitter i bilder osv. HIMLA MASSA TOKIG BLOGG, med massa knas i och vill såklart äta upp hon och hennes blogg med.

(bild tagen från http://caty.nu )
ALLA KOLLAR DE HIMLA GRYMMA BLOGGARNA, BÄÄST!

bortaaaaa.

ÄNTLIGEN! jag lovade ju att jag skulle blogga osen bloggade jag men sen när jag skulle trycka på spara och publicera så POOOOOFF knasar internet och jag kan inte blogga..himla typiskt! Men nu är jag här, jag har köpt en hel del kläder som kommer upp på måndag. Kom hem vid 4 då jag gjorde ingenting,fick inte tag i fabian :/. Men sen ringde jag berfin och drog till henne vid halv 7 och var där till halv 10. Min dag har varit toppen,men imorgon ska jag kolla på vasaloppet heeela dagen,kul? Nu ska jag kolla på tv osv,kraam.

norrköping.

Har precis ätit frukost för sedan blir det av att åka till norrköping. Jag längtar kan jag säga, älskar att shoppa kläder,skor osv. Vi ska åka om en timme och tre minuter så måste ta och fixa mig nu. Men bloggen kommer självklart inte vara helt borta,jag bloggar dääär ju! Men nu måste jag ta och fixa mig, kraam.
vacker hand mitt I bilden haha.

funkar internet?

WOHOO. Gissa vem som har internet? Jo jag! Just nu sitter jag och tittar på tv,mår lite sådär eftersom jag börjar bli snuvig igen..jag som nyss blev frisk, alltid jag allt ska hända mig, men om jag är sjuk på måndag SKA jag ändå träna, jag skiter i om jag blir mer sjuk då, för jag har inte tränat på 7000 år känns det som. Tror folk undrar vart jag håller hus, men det är bara det vanliga..prov,sjuk osv. Japp..jag är himla trött just nu. Plus att jag gjorde 1000 videoinlägg och ett blev rätt okej..men fett låååååång, och det kommer ni inte orka lyssna på så ah. Men nu ska jag fortsätta kolla på the voice sverige,kraaaam.

till pappaaaaa.

Klockan kvart över 6 kommer pappa och hämtar mig och då far jag iväg till han och.. jag kommer inte direkt göra något speciellt där,tv,datorn och ja inget speciellt. Men imorgon då ska jag iväg till norrköping med hela familen, där ska vi alltså shoppa osv..behöver en hel del saker just nu. Vi får se om jag bloggar ikväll, internet är lite knas hos pappa men hoppas det funkar. Kraam.

med på film.

Kollade på lite videos och fick upp denna video som jag var med i med erik hassle, jag och mina kära vänner♥
Hoppas ni ser oss, kraam.

överraskning.

FREEEEEEEEDAG. Sitter just nu och inte gör så mycket..väntar på att ebba ska göra klart det hon lagar,vet inte riktigt vad hon lagar eftersom det blir en överraskning sa hon. Jag är sjukt hungrig,enormt trött men solen skiner så det gör mig på ett bättre humör. Älskar att sitta på en ljusplats där solen är och chilla,ha datorn eller bara helt enkelt ta det lugnt/sola. YAAAY, nu är maten klar, kraaam.
titta vad jag hitta,haha en vacker bild sen i sommras!

7 snabba.

Yesyes, jag skulle ju visa bilderna so here they are! Eller vi tar det senare, dagen: sovmorgonon,skola, efter skolan gick jag hem till berfin för att äta mellis och för att hon skulle byta om osv eftersom vi skulle jogga, jag har ont i min arm, så jag kunde inte ha gympa.. sååå jag bestämde mig för att jogga,meeen jag vill ju inte jogga själv så berfin och ebba var så snälla och följde med även om vi allihop hade träning. Har inte gått på cirka 7 gånger, seriöst jag får panik,haha! Prov,sjuk,ont i kroppen osv..nej nu får min kropp bli bra så jag kan ta och ha massa träningar nu,ståår inte uuuuut..plus inga stora prov,nooo vi ska ju ha ett om två veckor också,blöö!
mobilbilder,Im sorry..
hos berfiin, lalala..

springtime.

Förlåt för dåliga uppdateringen men nu måste jag ta det här lite snabbt, jag ska ut och springa snart med berfin och ebba,så ah. Jag lovar att jag laddar upp bilderna och att jag bloggar ikväll,kraam.

RSS 2.0