namsdaaag idag.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp på morgonen plus i skolan. I skolan hände det inget speciellt,bara massa lektioner så det gjorde så jag inte kunde blogga. Det ända speciella var att jag tog en spruta för mässlingen,röda hund och påssjukan. Och faktiskt så är det min namnsdag idag, vi firade min amnsdag med tårta och fick en kudde där det står "you are awesome" på av mamma. Att vi firar namnsdagar är för att jag har ingen egen födelsedag jag firar den med min syster och då kanske det är lite kul att ha en egen dag,och då får man ju ta namnsdagen, nu ska jag äta bilder kommer ikväll,kram.

kommentera c:


med och tävlar.

Jag är med och tävlar hos denna söta tjej.. hon har en väldigt intressant blogg och hon syr sina egna kläder, är inte det helt awesome? Jag tycker att alla ska kolla den himla braiga bloggen, och varför inte vara med och tävla?
Gick inte att göra den större, men klickaklickaklickaaaa på bilden och kom till hennes blogg!

just nu.

mys ♥

omnomnom.

fabian gick nyss hem och vi har fotat och bakat cupcakes, världens bästa grejer typ. Hoho, mina cupcakes blev faktiskt rätt bra om jag får säga det själv..men vi fotade mest med ebbas kamera så kommer troligtvis bilder på ebbas blogg klicka på namnet ebba så kommer ni till hennes blogg. Mjaaa.. så min dag har vart väldigt awesome och färgglad! Just nu äter jag pommes och korv,omnomom. Himla gott! Nu ska jag kolla massa bloggar och äta upp min mat, kraam.
himla bra kvalité eller vad säger ni? 

måste ha!

Det som står på önskelistan just nu..

Ritplatta

Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Medium.


fullt denna vecka.

Vaknade för en timme sedan, och just nu äter jag frukost. Idag ska jag träffa fabian och ebba,igen haha. Och imorgon är det skola, jag satt i bussen med ebba.c i tisdags när vi skulle till spökbacken då vi trodde att det var två veckor på sportlovet..men fick reda på att det var en vecka,BUU! Man hinner ju inte göra någonting..fast jo jag har gjort allmänt mycket denna vecka.

tralalala..

Himla seg/trött i kroppen just nu, kanske börjar bli sjuk. Inte bra, jag som snart skulle börja träna igen..jag har inte tränat på 4-5 gånger. Jag måste ha något skräp i kroppen,himla trist! Snart kommer min fluffi hem berfin, så svårt att säga hejdå i telefonen innan hon skulle åka..men sånt är livet. Hon kommer hem på onsdag trorja, och på tisdag har jag namsdag. Det blir ingen bra dag för mig, ska nämligen ta sprutan jag inte tagit, varför just på min namnsdag? Så surt! Haha, börjar säga ganska mycket surt har jag märkt. Nu ska jag börja dra mig mot sängen,enormt enormt trött. Kraam.
saknar♥

förbaskat..

förbaskade jag.. himla surt! Måste blogga mera, annars blir jag tokig! Inte för att jag vet varför men.. nu får jag ta och skärpa mig! Idag har jag firat mormor gick till de vid 3 och kom hem vid lite över 5. Grattis världens bästa mormor. Efter det träffade jag fabian och jesper, vi gick till fotbollsplanen och gjorde ingenting där..sen drog vi hem till mig där jag fick reda på att det har vart inbrott vid fabians gata, det ligger väldigt nära mig, så blev helt förskräckt. Kollade då fb och fick reda på att det har vart det på massa andra ställen också, i vingåker bland annat. Åh, så hemskt! 
nu: melodifestivalen,godis,skype,läsa bloggar,fb osv.

bilder osv.

Förlåt för den usla uppdateringen igår. Daagen: gick upp tjugo i 7, gjorde mig i ordning osv. Åkte till pappas kompis i örebro där vi fikade och sedan bar det av mot skidbacken. Åkte skidor där till halv 2, sedan drog vi oss mot pappas kompis igen, de är så snälla och bjuder på massa. Så vi åt mat där och inte gjorde någe speciellt. Vid 4 drog vi hem och kom hem vid 6. Bytte om osv och drog till fabian där andreas var också. Vi spelade massa spel,åt pizza,godis och massa. Och idag ska jag till mormor o morfar vid  halv 3 för att fira mormor. Ha det braaaaa,kram.

himla massa bus..

Är just nu i örebro hos en pappa känner, hans barn är så sööt! Haha, o han flamsar omkring o massa . Snart ska vi få mat o nu får jag väl ta o leka lite med de. Ni får ha det bra sålänge,kraam.

påväg till örebro..

Sitter just nu i bilen påväg till örebro,YEEY. Dricker drickyoghurt om ni ville veta,hah. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så det får räcka nu, men jag lovar att jag kommer uppdatera mer idag. Kraaam.

Blindträff.

Jag kom hem vid 3 och chillade och gjorde inge speciellt. Men klockan 6 började jag läsa på min braiga bok som jag lånade idag "blindträff" som jag läste ut på en timme, vilket innebär att den var himla bra. Sedan började magen bli himla hungrig så fick i mig en tacopaj bit, och nu sitter jag här och tittar på tv. Imorgon ska jag dra till örebro för att åka skidor med pappa och syster och sedan fika hos någon pappa känner, sedan komma hem och packa,duscha osv och sedan dra till fabian där jag ska sova med han,ebba och andreas. Jag kommer att uppdatera, det lovar jag! Ska försöka med så många inlägg jag kan, kraam.

glad tjej här.

Åh, så glad jag blir när ni kommenterar massa! Iaf, just nu ska jag dra till biblioteket med ebba och petter, måste låna en bok och läsa ut tills på måndag då vi ska göra en redovisning. Tycker det är lite konstigt att man har en läxa på ett sportlov, hör de inte på namnet sportLOV? haha, jaja.. ha det bra! Kraam.
bara för att min syster är bäst .
såg ut som jag gjorde så jag var tvungen att täcka över mitt ansikte..

ni är så himla bra.

Har precis fixat klart wii som jag petter och ebba tog upp från nedervåningen. Måste bara säga att ni är så grymt bäst,mina kära bloggläsare. Statistiken höjs, får bara mer och mer kommentarer, ni är så himla bäst. Iaf, dagen idag i duve var så där, inte världens bästa direkt,men efter dagen fick jag skjuts hem utav fabbes pappa. Sen tog jag in världens bästa kanin och sen kom petter. Och nu sitter de och spelar och jag passa på att blogga lite. Så nu ska jag väl fortsätta,kraaam.

duve.

Äter just nu frukost för att senare dra till duve . Meen, jag är helt förkyld och ont i halsen osv så kanske kommer senare dit. Åh,det måsye komma blogg.se som app för annars kan jag inte ladda upp bilder som jag inte laddat upp förut. Kraaam.

temple run.

Om exakt 3 timmar kommer temple run till android. YEEEY.

semlor,spökbacken.

Hemma från spökbacken. Grymt kul vare! Testa snowboard, gick som det gick men gick ändå rätt bra tyckte jag, men senare så bytte jag till skidor. Imorgon ska jag till duveholmshallen med linnea,fabian,jesper och ebba. Ska t.ex kolla på när jesper och fabian spelar pingis osv.. nu ska jag mumsa i mig en hel semla eftersom det är fettisdagen idag. Kraam

spökbacken osv.

Jag var himla trött igårkväll så jag orkar inte blogga. Men nu är jag här igen, idag ska jag,linnea,syster och kanske ebba.c åka till spökbacken och testa snowboard,hah kommer gå super,eller? Plus, att jag emma och ebba har gjort en video,men den kommer nog upp ikväll + bilder. Kraaaaam
haha,titta vad jag hitta.. den röda är jag och den gröna är ebbaaa. Gott med bulle ebba? 

maaaat.

Sitter just nu och äter mat med emma o ebba! Mja..vi har vart pp stan och träffat anna o fiona. Vi har himla kul , kraaam.

trolololo..

YEEY, idag kommer emma, kommer bli tok kul! Tyvärr så sover hon inte över här. Ska gå och möta henne på stan där bussen kommer klockan tjugo i 12. Jag bloggar troligtvis på dagen, och ikväll. Nu ska jag gå ner och få i mig en macka och oboy sedan fixa mig och dra ner på stan. Kraam.
morgonbilder..

skype.

Sitter just nu och äter massa choklad,himla gott! Alltså chokladen på bilden där nere. Just nu sitter jag och skypar med fabian och andreas,trevligt! Försöker få tag på emma,för att jag kanske ska träffa henne imorgon och hon kanske ska sova här då, men det går inge bra. Aja, idag har jag vart lite överallt, jysk,pappa,hos fabian,mamma.

mobiil.

Ska snart göra mig i ordning för att sedan träffa fabian. Vet inte riktigt vad vi ska göra men troligtvis nåt kul. Ah, så jag bloggar troligtvis ikväll,eller inte troligtvis jag ska,haha. Vi hörs,kraaam.

melodifestivalen.

Sitter och snackar med petter på skype, vi har det himla trevligt! Haha, måste bara säga att alldeles strax ska jag ta fram massa glass ur frysen och äta i en skål och bara njuta, hah trevligt trevligt! Börjar bli himla sugen på glass just nu, men mätt som en propp så får ta det senare! ska nämligen dela de två glassarna med min kära syster,allt orkar man inte själv. Nä nu blir det melodifestivalen,kraaam.
"mycket dåliga bilder, webcam bilder"

himla awesome.

Har precis vart och handlat massa awesome saker på coop med pappa och ebba. Som nutella,glass,pannkakor,grädde osv.. haha var så grymt sugen på pannkakor så då tänkte jag att jag kunde köpa det ist för att laga det. Föresten så blev pappa överlycklig när vi hade lagat mat till han. Aja idag har jag alltså lagat mat till pappa, och vid 15:00 så träffa jag fabian och vi spelade spel,hade snöbollskrig och hade väldigt awesome. Rätt mycket skratt måste jag säga! Efter det drog jag ebba och pappa och handla som jag skrev där uppe. Mja..det är det som har hänt idag, och ikväll kommer det bli massa mys med glass,godis,skype,spotify osv. CHILL!
NOMNOMNNOM.

matlagning.

nu har ebba och jag bestämt att vi ska laga mat till världens bästa pappa istället. Mycket bättre, komma hem från jobbet och bara sätta sig och äta. Så om en halvtimma har vi bestämt att vi ska sätta igång,det blir fjärilspasta och köttbullar, det får duga.
fick bli en riktigt awesome bild när vi hade håltimma och klassrummet för oss själva,haha riktigt nice!

mobilbloggar.

Ligger helt nyvaken i sängen. Åkte ju till pappa igår efter jag vart hos berfin ett tag. Pappa jobbar till 1,så ebba och jag har bestämt att överraska pappa med att göra chokladbollar. Finns inte så mycket ingridienser så fick bli chokladbollar. men nu ska jag dra mig upp ur sängen och äta frukost sen måste jag börja baka. Kraaaam.

gruuuvan

Sitter just nu i gruvan och chillar med massa och berfin slår på min fot ): Vi ska in vid 20 över,awesome! lalalala..har inte så mycket säga.. Mjo,jag ska ner på stan med berfin o ebba efter skolan sen drar jag väl hem till berfin. Sen har vi sportlov,yeeey! nu får det räcka,kraaam.

vad kan man hitta på så här dags?

sitter och dunkar one direction och har precis fått i mig en macka och oboy. Kan inte gå på gympan idag, himla trist, men jag är förkyld och halsen är helt muppad. Nu känner jag att hungret börjar komma, fast jag åt en macka och oboy nyss, får väl få i mig något mer,himla mage haha. Aja, nu ska väl titta på tv osv,har inget absolut inget att göra just nu -.-
kraaaaaam.
föresten så kom den hära underbara tröjan igår.

bilder från sjön.

Nu luktar det himla mycket pepparkakssockerkaka,eftersom jag har varit så himla duktig och bakat det! Om ett tag ska jag väl få i mig en pannkaka och dra mig mot willys där jag ebba och pappa ska handla. Nu kommer alla bilder från när vi var på sjön och hade det himla skoj!
mycket fin min,eller vad säger ni? ;)

håltimme.

Just nu har vi håltimme,yay! jag,alice,anna o ebba har ett heelt klassrum för oss själva,awesome! faaast massa i vår klass bankar på dörren,no life. aja,nu ska vi ha massa chill i hela klassrummet. Döööd,hatar att man inte kan ladda upp nya bilder på bloggen när man mobilbloggar ): Haha, så många som bankar o vi släpper inte in de,visst är vi snälla? amen nu ska vi vänta tills klockan är fem över ett då vi har sveeenska. Kraaaam.

kul på isen

Är påväg mot skolan eftersom vi badade. Fast jag var inte med för min förkyldning, så jag o massa gick ner till sjön där vi hade kul på isen,kommer bilder när jag kommer hem. alla frästar mig med sitt godis medans jag tuggar tuggummi. Haha ni vet nyårslöftet, det suger ): Nu blir det maat,kram

bäääääst.

På sportlovat är det mycket på schemat,sova med massa underbara folk, åka skidor,bada,duveholmsveckan osv.
Kommer bli ett grymt sportlov,hoppas jag.
Sitter just nu och snackar med emma på fb.
Jag saknar dig min underbara fantastiska vän <3


alla hjärtans dag.

och jag är forever alone. Heh,nä..har ju mina underbara bästa vänner! Vaknade idag med ett paket bredvid mig,eftersom det är alla hjärtans dag. Iaf idag hade jag en grym dag i spökbacken med alice,alexander,ebba.c,berfin, clara och ebba. Jag och alexandra skulle testa snowbord men jag typ ångra mig och tillslut vägra. Hah, jag vill så hemskt gärna ,vet inte varför jag inte ville där? Aja, tänkte visa vad jag fick på alla hjärtans dag.
från mamma!
från mormor o morfar!
suddig bild.
från pappa!
från farmor o farfar!
ett par vantar.
chokladask.
brev o peengar.

ni är bara för bäst.

Jag ville bara säga att jag har fått mera underbara folk som läser min blogg,och det är jag jätte glad över.

ginatricot.

kollade in lite kläder från ginatricot och såg en grymt snygg munkjacka. Älskar den, så jag vart tvungen att klicka hem den,så om ungefär 2-3 dagar kommer den, YEEEEEY.

you are you.

godmorgon. jag vaknade riktigt tidigt idag..men det passar ju bra eftersom jag ska träffa berfin idag, och vi ska dra ner till åhléns och köpa alla hjärtans dag presenter till varandra. Ah, just nu kollar jag på trassel som är på tvn,haha. Och alla som har market kan ladda ner temple run, fast det är nedräkning, 9 dagar kvar idag. Man söker alltså på" Temple Run FREE" den ligger inte först upp lite längre ner, det är bilden på temple run som det är på iphones, så ni vet. Heeeeeh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ner så ni får ha det bra, kraaam.

större än så blir det inte.

Blev nyss serverad, fick kladdkaka med grädde och saft av min kära syster. Sen blir det att kolla på "dumma mej". Iaf så har jag nyss vart och bowlat med alice och ebba,jag vann med 49-79. Ebba vägra i sista sekunden att bowla,så hon var inte med. Jag bloggar kanske ikv, kraaam.
går inte att göra den större :/

mys.

Filmen var sådär somna då och då,haha. Har blivit så himla trött nuförtiden (?). Aja, nu ska jag fortsätta med att mysa,fb,wf,skypa osv.. alltså ha det allmänt chill,kraaaam.
en vacker bild i höstas/

mys med alice.

Sover hos alice inatt,awesome! nu blir det 500 days of summer med chips,godis,dryck,kuddar,täcken och massa mer mys. Kommer bilder imorrn, ha det bra,kraaam.

mobilbloggar.

Sitter i köket och äter toast med alice,petter,andreas och ebba Vi ska kanske ska till filmkedjan senare,ah skit samma. Nu ska jag hålla i morris världens bästa kanin. Kraaam

chill i gruvan

Sitter i gruvan med massa fint folk och suger på en dumle klubba,chill! Ska in om 45 mimuter,awesome! Haha det är några som kollar på bolibompa på tvn . Ah nu ska jag fortsätta att ha det chill efter nationellaproven,som gick bra. Kraaaam

zebra shorts.

sitter just nu med mina nya mysiga zebra shorts jag gjort klart i slöjden idag, såklart måste man ha täcke över annars är jag död av kallhet. Iaf så har jag precis fått i mig en toast,mums! Blir ingen träning idag, så sjukt trött,ont i halsen,mår illa osv..på slöjden när jag sydde klart mina shorts var jag helt slut. Så ska bara ta det lugnt helt enkelt.
bara för att jag inte tog en bild på mina shorts fick jag sno en av ebbas,men de ser exakt lika dana ut så.

trött osv.

slutade för en och en halv timme sedan. Och har precis fixat klart en present. Så himla trött,vill bara gå och sova just nu. Ska nog ta och byta om till myskläder och bädda ner mig i mitt täcke och titta på tv. Säkert trött efter nationella proven..i tre hela timmar,sjukt! Kraaaam

landar bra tycker jag.

just nu sitter jag och nördar wordfeud med massa fina personer. Idag har ryggen vart helt okej,bara lite ont i bland men det har gått bra iaf. Har kunnat springa i korridoren så det har vart HIMLA bra,haha. Sitter just nu nerbäddad med datorn i knät och ska alldeles strax kolla på äntligen hemma.. det som är på tvn ikv. Maaaaaa.. jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva? Jo..berfin följde med mig hem idag, vi har pluggat och haft datorn typ. Mja..typ det har hänt idag..har precis ätit upp min kladdkaka,bra att veta va? Ah väldigt.. men imorgon har vi nationella prov dödaaaaaa mig tack. nemen,jag hoppas det går bra.. vi ska ha det i 3 HELA timmar.. åh..så himla jobbigt.nej nu får det räcka. kraaaaam.

brb.

nu tar jag ett varmt och skönt bad,kan behövas med denna rygg. har bett om lite massage också,kraaam.

you were so much better.

just nu har jag jätte ont i ryggen, hände i skolan efter vi hade slutat, då gick jag för snabbt ner till mitt skåp, ah nåt sånt så jag fick jätte ont i ryggen och kunde knappt gå..men det är bättre nu än då iad. Så jag hoppar träningen idag. Mamma håller just nu på att göra semlor mums. Så det ska väl ätas senare, osen blir det pannkakor osen hoppa in i duschen. Nu ska jag kolla fb,bloggar osv. Kommer lite bilder från i torsdags med berfin/bilder från i fredags..kraam
I FREDAGS.
IDAAAAAG.

I always want to be when you ..

intagningsprovet gick sådär..får väl hoppas på det bästa iaf! Just nu sitter jag hos alice och clara och chillar, vi ska snart ner och köra lite just dance 3. Fick gå upp tidigt idag så känns som att klockan är ganska mycket fast den bara är halv 4 (?) Jaja,  jag ska väl fortsätta att chilla osen köra just dance 3. Kraaaaam


intagninsprov imorrn..:/

idag har jag sjungit en massa så min röst kommer säkert vara helt hes imorgon. Eftersom det är intagningsprov imorrn,alltså de som ska söka till musikklass till 7:an,ska göra ett litet test. Fy,kommer inte gå bra! Fast så får jag ju inte säga..jag hoppas det går bra iaf. Jag ska sjunga en liten bit av kent - utan dina andetag. Ska sjunga en vers och refrängen. Sen dansa till party rock anthem (stavning). Osen ska jag göra lite sim de säger som t.ex härma toner det de gör på pianot,klappa tackter,läsa en dikt. Mja..det jag ska upp redan halv 9 :/. Kraaam.

snabbt.

nu ska jag bara platta håret och sedan möta upp fabian och linnea. Vi börjar egentligen kvart över 9, men linnea ska klä ut sig som en kille och fabian som en tjej i skolan. Så de ska fixa sig där osv. Kanske blir några kort,men säger inte 100. Kraaaaam

peace and love.

Himla shopping sugen just nu. Har kollat massa kläder på olika hemsidor och jag vill ha nästan allting.Ia idag har jag vart i skolan,vi gjorde inget speciellt, längsta dagen (tjugo i tre). Efter skolan drog jag hem och åt en macka osv. Sen öva jag lite till musikintagningsprovet till musikklass som är på söndag klockan tjugo över 10 på morgonen. Jag vet inte riktigt hur det kommer gå,är rätt blyg. Men ska iaf dansa,spela piano,och sjunga. Jaja,nu laddar jag upp alla bilder, från idag o romme.
ROMMEEEE.
haha märks att ebba och jag är tvillingar,vi drack exakt lika mycket på hela resan, eller vad man ska säga.
IDAAAG.
mitt "fina" mästervärk, är det inte grymt? La upp mammas goda mat på tallriken och fick för mig att göra den något speciellt än vanligt. Haha,så fiiiiiint gjort att leka med maten!
NUUUUU.
¨
var tvungen att ta lite "pizap" bilder ist för en,haha! så mycket bättre..

RSS 2.0