nu är jag i kalmar.

Yes, nu är jag äntligen i kalmar! Fett jobbigt att åka hit men men! Just nu ska vi spela wii fit, ehe :3. Och vi har precis vart ute och vi har varit i en park som heter bananparken trorja den hette haha! Oså träffa vi några av hennes kompisar. Men just nu är vi hos hennes pappa och imorgon åker vi till hennes mamma och vi ska åka till leoslekland, haha! Alltså det är som busfabriken .___. Men nu ska jag spela ha det bra, blir ingen bild men det får ni stå ut med, kramis!

myspys.

Nu ska jag titta på tv med mamma och bara mysa! Vi ses på onsdag om jag inte blogga någonting där nere i kalmar ._. Jag finns på mobilen om ni vill något! Ha det bra, kram!

det minskar med alvedon iallafall.

Har precis tagit en alvedon, för jag fick ont i huvudet och aa förkyldning. Så sjukt trist och jobbigt! Måste snyta mig 24/7! Och jag ska ju till Ellen imorgon, kommer vara fett jobbigt att åka buss. Men om ni messar gör ni mig super! Ehe, jag är så hemskt ledsen jag lovade ju att ladda upp på bilderna jag tog igår, men jag är ju så smart att jag har redan packat ner systemen i väskan, och den ligger typ längst ner orkar inte gräva , ehe! Men får väl ta det på onsdag or something. Iallafall så vet jag inte om det blir något bloggande imorgon eftersom jag åker klockan 11 och måste typ fixa o massa, men vi får se puss!

social.

Blir att sitta i en buss i 4 timmar imorgon då, messa med mig så är ni bäst! Plus att jag är med på helgens blogg på wilmas blogg!

.__.

Vakna för ungefär 2 timmar sedan! Det går ju inte att sova när man är förkyld, fett jobbigt :(. Men jag har tagit lite bilder från igår som jag tänkte ladda upp ikväll, för just nu orkar jag inte hämta överförsladden ehh, slöis! Blev ett väldigt kort inlägg men bloggar mer ikväll, puss!

förkyld.

Kom nyss hem från skolan, och vi slutade för en timme sedan ehe :3. Och på vägen hem fick jag en klubba utav lucas, tack! Och jag har blivit piss förkyld, jag som skulle sova med berfin och allt, men hon ska ändå sova här! För syrran ska också va med. Men iallafall så kommer snart berfin med alla sina saker, och då ska vi iväg till ica och köpa massa till ikväll, nomnom! Ehe bilden är oseriös.. men nu ska jag ta en muffins med typ massa gott i , kram!

skype

Yeah nu skypar jag med sötaste alice. Och har precis gjort en kladdkaka tills imorgon, jag ebba och berfin ska nämligen sova över och då ska vi göra en sak. Ehe, typ som en slags fest fast ändå inte, liksom det är ju bara tre personer, men svårt att förklara! Med bål, läsk, godis, chips, och kladdkaka som vi ska dekorera imorgon. Vi ville ha en sån kväll/natt med massa gott! Men snart så är det träning (gympa), så kanske inte blir något bloggande efter det, får se! Men nu ska jag iväg och äta en korv, ehe puss!

kommer vara med på tv.

ehe kom nyss på att min klass ska vara med på östnytt imorgon, det kommer vara med på tv i morgon kväll inte vet jag vilken tid direkt! Så det kommer alltså sändas på tv:n! På våran SET lektion kommer de, och man ba yeah :3. Rektorn tyckte att våran klass just våran passa bra till detta, till och med våra mentorer är värsta nervösa ehhe!

klubbor.

Som alltid sitter jag just nu i tv soffan och typ inte gör så mycket. Har precis vart nere på stan med fiona. Vi köpte massa massa klubbor, nomnom! Fick köpa till ebba också, ehe! Jag längtar grymt mycket till söndag, för då ska jag anna och ebba åka från norrköping upp till kalmar med buss och hälsa på ellen. Har saknat henne något enormt! Fast vi ska sitta i bussen i ungefär 4 timmar. Så måste ta med pastasallad och godis och dricka ehe. Systemkameran hänger såklart med också!! Men iallafall så var skoldagen fett lång och tråkig.Men ska berätta en sak, på gympan i skolan gick brandlarmet direkt när vi skulle börja, så typ först blev vi typ rädda sen börja alla flamsa runt och spela fotboll och massa, och sen fick vi resultatet att det var några som hade rökt under en brandvarnare smart! Brandkåren kom och allt. Puss!

NOMNOMN

yeeah nu blir det halv 8 hos mig med äppelpaj och vaniljsås, bara att njuta av det goda. ehehe nej men kom på att imorgon ska vi kolla på musikal med skolan som 5;orna har gjort, sägs att den är kort men får väl se. Vi ska kolla på den på morgonen, ehehe en bra början på en dag! Men sen är det matte prov, uhuh. Ge mig ett lycka till!

19.09

Nu ligger man i tv soffan helt trött och sliten efter en helt toppen dag. Okej skolan kanske inte var jätte toppen då men helt okej,vi gjorde typ inget speciellt. Efter det följde Berfin med mig hem och vi åt mellis, och började plugga direkt efter.Efter plugget var man helt slut och ville bara sova men då kommer berfin upp i flumm humör och får mig att bli pigg, så då hade vi himla kul ändå tills hon skulle hem! Så då åt man mat, och efter det direkt sätter man på datan. Och nu blir det halv 8 hos mig alldeles strax , puss!

plugga.

Ja, rubriken stämmer! Just nu så sitter jag och pluggar, trist -.- och snart är det tränings dags! Jag kan säga att jag är så slut idag efter skolan, måndagar är alltid så tråkiga tycker jag. Men men får väl pigga upp mig nu med lite äpple paj och vanlijsås. Vi hörs , puss!

höstpromenad.

Ja just precis har precis vart på en skön höstpromenad med farmor, farfar, pappa och ebba härligt! Vi gick typ 3 km, så härligt att bara komma upp till bie och bara gå en sväng och fundera lite på saker och ting. Ska nämligen sova över här också. Så ska nog stänga av datan om ett tag och spela lite kort med farmor or something. Puss!

massa massa text.

Ja, det blev inget bloggande igår, för vi gjorde massa andra saker som jag ska berätta. Jag kom till han kvart i 8 och då åt vi tacos med ljus och så mysigt! Sen gick vi upp och titta på idol och cama med ebba och berfin och medans det så gjorde vi volter på två madrasser ehe kul :3. Sen bädda vi i ordning madrasserna där vi skulle sova och stängde av datan och slog på en fil ´i rymden finns inga känslor´. Den var jätte bra! Vi kollade tills vi inte orkade mer då stängde vi av och borsta tänderna och la oss. Sen vakna vi typ vid halv 10 och drog oss i sängen ganska länge, sen slog vi på filmen igen och såklart var det bara typ 3 min kvar av filmen så aa.. vi fick gå ner och äta frukost. Sen spela vi wii as länge! Sen drog vi upp och fixa oss oså. Sen hoppa vi studsmatta. Efter ett litet tag drog jag, lucas, hans lillasyster och hans mamma till stan för han skulle köpa nåt till danne för han skulle ha fest, osen skjutsa han hem mig för jag skulle till farmor och farfar och nu sitter jag här och gör typ ingenting. Puss!

yeah :3

Just nu sitter man helt tom i magen hos pappa och ska snart till mc och äta lite där, nomnom! Och har nyss kommit hem från lucas också. Han skulle på träning så jag fick gå hem och sen ska jag dit igen och sova över :D. Det vi har planerat ikväll är attt vi ska göra volter från golvet till en madrass och cama med ebba och berfin. Ehehe.. jag vet typ inte vad vi kommer göra mer men bloggar antagligen ikväll, puss!

fegare får man leta efter.

Ja, just nu sitter man och typ chillar med linnea och fabian! Imorgon så har jag träning så kanske inte blir något bloggande då, men vi får se! Skoldagen var helt normal, bara att alla tog sprutan förutom jag och jesper, haha! Vi ska ta den en annan dag och fråga mig inte varför, nej men för att jag vägra :(. Ehe.. vet jag är så feg så det finns inte! Det värsta jag vet är att ta spruta..asså usch :'(. Men får bli ngn annan dag, typ om 1 vecka eller så.. puss!

DÖÖÖÖÖD

Är väl bara att tagga sprutan imorgon då, kommer dööööö :(

flumm.

Ja, rätta ordet däääär. Jag och fiona hade allmänt flumm, ni ska få se några bilder som fick oss att skratta något enormt! Ser kanske inte så jätte roligt ut, men det var det! Det finns massa massa andra bilder också men de orkar jag inte ladda upp, puss!

FIONA

Jag ber så hemsk mycket om ursäkt at jag inte blogga igår.. men ni vet läxor går före plus att det var träning igår (gympa). Men jag tänkte berätta att fiona kommer alldelles strax, och vi ska ta spruta imorgon! Fett nervös. Men iallafall så var skoldagen helt okej, bara att jag var lite nervös för sprutan imorgon. Men det ska jag nog fixa!! Aa, jag vet inte riktigt vad jag och fiona ska hitta på, det regnar ute. Men ha det bra, puss!
Aa blev en riktigt fin bild på bellman och alice!

känner att det här kommer bli ett långt inlägg..

Yes, har precis tränat lite att gå ner i spagat med ebba! Riktigt skoj hade vi med en spotify reklam xd. Vi kanske höll på i cirka 40 min. Men just nu ska jag proppa i mig lite mat! Vid 12 var ebba jag och mamma klara så vi gick till pappa och hämtade bilen och åkte till ica och handla en blomma till mormor och morfar och wienerbröd för vi skulle fika hos mormor och morfar efter ica.. så vi far iväg mot mormor och morfar och började fika direkt när vi kom upp. Efter det far vi iväg mot skokanonen och skulle köpa höstskor men fanns inga jag ville ha.. så vi köpte vinterskor, ugs! Sen drog vi upp mot ö&b och köpte en matta till vardagsrummet, wii! Och sen mot elgiganten och köpte ett minneskort till systemkameran. Tillslut drog vi till coop och handla mat. Japp rubriken stämmer blev ett vääääldigt långt inlägg! Hade bra puss!

usch vad dagarna går fort nu för tiden.

precis.. dagarna går så fort nu för tiden så det inte är sant. Kändes som att det var typ fredag igår. Och det är redan söndag! Gud så trist, så det innebär att man måste göra läxan sen efter shoppandet.

söndags morgon.

Godmorgon! Sitter just nu i tv soffan och gör inget speciellt, ska snart ner och äta frukost. Och idag ska jag till skokanonen och köpa nya skor med mamma och ebba. Osen ska vi till ö&b också och köpa typ ngn matta eller vad det var till vardagsrummet.. är väldigt tomt där tycker jag, jämfört med andra rum xd. Meeen får jag väl leva med lite till, men ha det bra puss!

höst.

dagen: jag mötte upp alice och vi började fotta direkt, bilderna kommer här nere snart. men iallafall så kom ebba.c sen och vi fortsatte att fotta. Sen gick vi in o spelade buzz. Sen kom elias och vi drog ner på stan och köpte massa godis, sen drog man hem själv och gjorde inte så mycket. så japp.. nu kommer bilderna!
jag ramla på ryggen :(
haha omg kolla tungan!
hahhaha, kolla bellmans öron ^^
och nu ska man kolla på fångarna på fortet och mysa med familjen..puss!

lördag.

Japps, ska precis ringa alice snart som jag ska umgås med på dagen! Men på kvällen har jag inte planer men kommer väl inom dagen hoppas jag. Skriver nog mer ikväll om jag inte har andra planer eller så.. plus att det blir troligen att sova hos älskling nästa helg!puss!

fredag.

Japp, idag är det fredag så sjukt skönt! All right.. just nu sitter jag och bara myser i min ziperall med massa godis,ljus och kuddar framför tv. Jag och min kära syster har precis gjort en liten film som vi tänkte ladda upp, men det gick inte att ladda upp filmen, åh blir så trött på youtube -.- Men får väl försöka lite senare eller imorgon om det funkar. Jag är jätte ledsen för det! Men är väl bara att hålla tummarna för nästa gång. Idag gick jag hem till alice efter skolan o vi åt bullar o glass till mellis och gick ut med deras hund o gick till fabian o spela buzz o spela fotboll. Försökte sammanfatta det kort, ehe.. nu ska jag snacka med massa på skype! Puss!

mini bild ._.

LÄSDAGS

Yesbox, ni ser rubriken läsdags, är väl bara att sätta igång att läsa då vid namn hej vacker! ._.

TAGGATAGGA

Aa just nu sitter man och softar i tv soffan med syster som är sjuk -.- Vi sitter o tittar på tv, gör typ inget speciellt. Om en kvart ska jag byta om till gympan som syrran tyvärr missar, som jag gjorde förra gången. Men sånt händer! Plus att det kommer nämligen ett videoinlägg in snart som jag ska göra, men får se när syster blir frisk! Brukar alltid göra det med syster. Uuuuuh.. såg nyss på tv massa ormar som slingrade runt, uh gillar inte ormar, fett rädd för de!Nu är det väl bara att tagga träningen,plus att jag älskar mina nya vantar,hehe.. puss!

VAD TYCKER NI?

Vad tycker ni jag ska göra för att bloggen ska bli roligare att läsa eller så? Tävlingar, frågestunder, videoinlägg vad som helst!Tacksam om ni kommenterar så vet jag! Hade bra, puss!

HAR MYCKET ATT BERÄTTA NU FÖR TIDEN..

Jag kom på att jag faktiskt skriver väldigt mycket, men det är för jag har mycket att berätta men iaf har precis ätit mat (makaroner o köttbullar) för er som undrade. Ehe.. och just nu tittar jag på tv och messar. Ska snart snacka massa random med folk på skype,heheh! Och i skolan idag så fick jag pocky utav anna, tack..nomnom! Men ja det hände typ inget mer speciellt än att vi var på konsert eller ja typ det i tallås aulan..hade massa flumm då med berfin och fabian, blev mycket skratt och sjung! Men, annars hände det inte så mycket. Så efter skolan drog man hem och började träna lite lätt med att gå ner i spagat. Blev kanske 10 min träning, sen skulle jag träffa alice. Så när jag kom till henne så gick vi ut med hennes hund, som är skit stark, haha!! Men det gick bra.. efter det spela vi ayetoy (stavning) som var skit längesen jag spela.. men när man spelar det kommer det upp massa minnen från när jag var liten och spela det!

SMÅTT RANDOM

Alltså förlåt att jag inte bloggade igår oså men ni vet varför , träning, läxor osv..! Så sjuuuukt jobbigt, men snart så är det höstlov, yeah :3! Fast ska ändå till bästa ellen på höstlovet med anna och ebba! Fast det är typ inte snaaaart då men aa! Just nu så snackar jag med massa på skype!, hehe we have fun! Snackar massa random. Och ska snart äta klubbor, nomnomn! Och imorgon ska typ vi på konsert i skolan, som några på kulturskolan har gjort! Men iaf idag har jag vart i skolan då, efter det drog man hem åt mellis hämta pengar och mötte upp fiona och julia vid ica nära. Och där gick vi genast ner på stan och köpte klubbor, ehm ja, jag fick köpa typ 10 klubbor till linnea, och 7 till ebba och 8 till fiona och 5 till mig själv.. lite mke om man säger så, men de ska betala tbx ;). Och sen skulle typ jag köpa mjölk till mamma så man passerade ica sen när man skulle hem.. ja.. det var typ det jag har gjort idag! Puss!

DRÖMMAR

Nu blir det kakor och gustavsson 3 tr.

HEJ HOPP I STUGAN

Har precis ätit frukost,och sitter just nu och typ inte gör nåt speciellt med alice. Föresten så kommer lucas hem idag, och jag har saknat han ngt enormt ! Men iallafall så har jag inga planer för idag som jag ska göra med alice.. vi får väl hitta på nåt kul. Puss!

FIXAR OCH TRIXAR

Aa, nu är man hos pappa och ska snart redigera en film som jag har gjort med syster! Också är det match idag, sverige mot finland i thiiiink. Så är väl bara att mysa med godis, filtar ,kuddar och ljus framför tv. Så det är väl det som kommer att hända ikväll. Och idag hade vi SO prov gick suveränt kan jag säga! Och imorgon ska jag spela tennis vi har bokat en bana vid 12 taget med aliceee, som sedan ska sova här imorgon. Plus att jag saknar fiona, har inte träffat henne på åratals känns det som.. men det kanske bara var några dagar sen. Men iallafall så ska jag fixa och trixa med filmen så vi ses, ha en bra fredagkväll , puss!

ATTANS !

Fick inte gå på gympan idag, föööör jag drog ut en tand hos tandläkaren och då bedövdes man och den är fortfarande bedövs, och då kan man typ inte äta på 2-3 timmar.. och jag hade tid halv 4 och träningen börjar 6, och jag måste äta innan. Och idag skulle vi göra roliga saker på gympan kom jag på ! Får väl bara säga lycka till till ebba då. Iallafall så gick det bra hos tandläkaren, var jätte nervös i början! Men ni som ska typ dra ut en tand ska ni bara veta att det känns knappt. Kan tyvärr inteeeee blogga mera för ska plugga på so provet som är imorgon. Puss !


TODAY I DON´T FEEL LIKE DOING ANYTHING

Fast ne.Har precis pluggat in för provet imorgon och på fredag..så sjukt jobbigt! Men iallafall så efter skolan kom man hem och åt mellis och sen kom ebba och jag på att vi kunde göra en film så vi satte igång men kan dessvärre inte berätta vad den handlar om osv..för den kommer troligtvis upp på bloggen om några dagar. Sen ringde linnea, och hon fråga om vi ville spela fotboll, och jag bara varför inte? Och stack iväg till henne och sen drog vi till fabian, för att fråga om han ville vara med.. odå så sov han man ba seriöst? Fast neeeee.. det var faktiskt så att vi slutade tjugo över 3, så inte så konstigt.. men han kom lite senare ner och han ville vara med. Odär spela vi lite fotboll, vi körde straffar och jag träffa (Y). Haha, så alla vet så suuuuuger jag på fotboll så om jag gör ett mål blir jag stolt över mig själv..haha! Sen drog man hem och åt. Men nu ska kolla fb osv.. puss!

KANELBULLAR

Äter en kanellbulle och tittar på halv åtta hos mig. Mums!!Mamma hade inte köpt nån så fick väl ta mig till ica och köpa en själv med syster. Osen skulle vi köpa batterier till kameran också. Så blev det med.. och på torsdag ska jag till tandläkare, jag ska dra ut en tand. Är fett rädd.. har aldrig gjort det förr , höh! Är det nån som har gjort det som kan svara på om det gjorde ont eller inte? Tacksam för svar. Ser inte bilden smarig ut..puss!

LÄXOR I HÖGSTA GRAD

För ungefär 1 timme sedan och lite mer kom jag hem från skolan och tog i mig en glass. Så är lite hungrig nudå men får väl proppa i mig en macka snart. Skulle träffa fiona today, men hon var sjuk. Krya på dig fiona! Så nu får man väl bara plugga plugga plugga tills SO provet, multiplikationtabellprovet tills på fredag då. Och på torsdag blir det ett till prov NO prov.. man ba yay! Seriööööööööst.. har så mycket prov nu för tiden så det inte är sant! Snart börjar väl nationellaproven också! Så därför hann jag dessvärre inte blogga igår. Plus att jag hade träning. Så läxorna ligger så hääääääääär högt upp just nu. Men ska försöka att blogga varje dag! Aja, iallafall så är det kanelbulledagen eller vad man kallar det, då man äter kanelbullar. Så får väl hoppas att mamma kommer hem med kanelbullar, annars får man väl upp till ica och köpa en.Hade bra! Saknar dig lucas, puss!

ANSIKSMASK

Har precis haft ansiksmask med syrran. Blev apelsin, och den var genomskinlig. Och så har skolkatalogen kommit, fast jag har inte kollat igenom den än.Hehe.. och imorgon är det skola.. och det är engelska prov! Fast är retså taggad faktiskt! Och Lucas är just nu på planet upp till kreta, huhu kommer sakna han så enormt. Men nu ska jag ta en kladdkakebit, puss!

BAKNING.

Har nyss bakat.. blev kladdkaka med marsipan figurer på, haha! Kommer bilder också.
resultatet!

SKAL

Tittar just nu på skal till mobilen. Ska förmodligen önska mig en HTC incredible s i jul. Haha, det är ganska långt kvar, men strunt samma. Och den går ganka lätt sönder, har pratat med många som har htc incredible s och de säger att de går lätt sönder, så det är bäst att köpa ett skal, så kallat gummiskal. Så den inte går så lätt sönder. Men ska snart göra mig i ordning, och kanske baka nåt eller så. Aa får se, föresten har hanna sätt in header, tack!
haha blev en fin bild på mig.. puss!

myspys

Sitter just nu och myser framför tv:n med godis,läsk,ljus,kuddar och filtar. Mysigt. Tittar på fångarna på fortet som alldeles strrax är slut. Så då blir det väl att titta på nåt annat. Och imorgon blir det väl en slapp dag, har inga planer, puss!

RSS 2.0