bildera får komma senare.

ledsen, skulle ju ladda upp bilderna igår, men då hann jag inte eftersom jag hade träning osv. Och idag orkar jag seriöst inte, är jätte trött. Bara så ni vet så är det bara bilder i bilen osv..inte så märkvärdiga kraaaaaam!

plus dag typ.

idag hade vi matte diagnos i skolan,gick rätt bra tyckte jag. Slutade tidigare också, plus att den nya i vår klass har kommit. Mycket plus på denna dag. Efter skolan, träffa jag fiona,vi gick ner på stan och köpte lite saker. Sen skulle hon på träning vid så vid 4, så då drog hon och jag hade inget speciellt mer att göra på stan så jag drog hem då..och nu ska jag göra klart svenska läxan osv.kraaaaam!
så himla sugen på detta just nu..

bilderna kommer imorrn..

Dagen har varit plus och minus, börjar med
MINUS: Det tar 3 timmar ungefär att åka dit. linnea ramla två gånger och skada knäna, ebba och linnea fick halft feber, det var 12 minus ute, och att linnea och ebba var utanför romme på nåt sätt åkte de fel.
PLUS: Vi fick en hel daimchokladkaka utav de som jobbade där i värmestugan för linnea och ebba vilade och såg as trötta ut så då kom det än och ba: här får ni tjejer! Och..hela dagen var typ plus,förutom det där uppe meeeen ah.
Ja..linnea och ebba åkte ju fel,haha! De var inte ens i romme, hur lyckas man egentligen? Men ja..tror min syster förklarar lite mer på detta om ni vill veta http://ebbaawettergrens.blogg.se/ . Sov halva resan hem,skönt!
Känns som att jag har skrivit ganska mycket nu..och jag är as trött så laddar upp bilderna imorrn. tog cirka 4-5 st. Kraaaam c:

stress..

känner värsta stressen nu asså..jag ska upp fem imorgon och jag är fortfarande vaken. Okej,det är inte så sent men iaf..kommer åka skidor hela dagen mina ben kommer vara helt slut imorrnkväll kan jag säga, jaja kanske bloggar imorrn, nä nu får jag allt sova kraaaaam.

bilder från i onsdags.


lycklig tjej.

imorrn såhär dags åker jag skidor i romme..chill! Längtar extra mycket eftersom jag inte åkt skidor iår. Ni vet ju vad jag ska göra idag plugga o filma när linnea kläcker ett ägg i sitt huvud (fb grej) filmen kommer troligtvis upp på bloggen också..men annars fb! osen sover hon över hääär.. ja typ det. kraaaaam

ett tag sedan..

Det var ett tag sedan, men jag har inte orkat blogga osv. Just nu är jag väldigt rastlös, har ingenting att göra. Skulle träffat fabian,men han skulle till vårdcentralen osv. Så jag har bara chillat o tittat på tv osv. Så nu är jag väldigt rastlös,vill ut men vet inte vad jag ska göra där ute själv i mörkret? Så det blir väl att sitta inne och inte göra NÅGONTING..men på söndag blir det toppen då ska jag linnea,ebba och pappa till romme och åka skidor första gången iår..blir väl några bilder då också. Så linnea ska sova över här imorrn eftersom vi ska upp tidigt osv. Osen måste jag såklart plugga imorrn kan ingenting på matten som är på tisdag. kraaaaaaam
cam bild again..sorry!

skön eftermiddag.

Har precis krypt ner i soffan med min ziperall med varm oboy plus mitt täcke..så himla kallt ute! Och så har jag gjort klart alla prov också så sköönt, fast det blir ett matteprov "diagnos 3" nästa vecka..men det mesta är gjort iaf.

bara för att jag inte har något liv just nu..

en bild du aldrig visat
en dag du minns
en konstig bild
en bild som väcker känslor
någon du har många minnen med
någon du litar på
någon du saknar
någon du älskar
någon som betyder mycket
någon som ger dig inspiration
någon du tycker om
någon du vill träffa
någon du tycker är söt

sitter i sängen och har flumm med alice..


banan skaaaal ^^

fin rubrik ellerhur? sitter och dunkar musik i mina hörlurar just nu. idag har jag pluggat pluggat o pluggat med linnea och ebba.. vi har tre prov den här veckan ett imorgon, två på tisdag YAY (?) Huh är hungrig ska gå ner och göra något gott senare. Imorgon är det skola, o vi kommer få en ny i klassen som jag vet vem det är, det är en som heter felicia. Ja..typ det händer imorgon skola osen plugga lite tills på tisdag.. Kraaam
SUPER FIN,ellerhur?

fredagsmys.♥

Är så sjukt glad,illamåendet är över och huvudvärken också men jag är fortfarade förkyld..men det blir bara bra eftersom vi ska äta massa glass. Vi ska kolla på film "mean girls" jag fick filmtipset av Ellen,tack för tipset sötnos! Och prata massa under ett täcke med glass,godis osv..! Ååååh så mys, och bara ha det mys! Jag hoppas att ni också kommer ha en lika bra kväll/natt kraaaaam!
går inte att göra den större :/

får hoppas på det bästa..

Jag har längtat till imorgon..odå är man halft sjuk. Mådde illa igår,iförrgår och idag..åh jag har något skräp i min kropp, om man nu säger skräp? Men iaf så tänker jag sova över ändå,jag skiter i om jag mår dålig nu ska jag ha kul ohyeah..! ÅH..hatar man förkyldning också..! Blev inte så rolig början på inlägget men nu går vi över till dagen: Var väl okej,mådde as illa på slöjden och hade ont i huvudet så gjorde ingenting..bara satt där och led. Fotbollsmatchen gick super, vi vann med 6-10 åh ni är grymma 6A! Så vi kommer väl möta nyhem och nävertorp nu..har hört att de är väldigt svåra att möta höh.. men vi vinner ändå ellerhur? ;) Aja..får se om jag bli bättre imorgon nu får jag lida av huvudvärk,illamående och min förkyldning..kraaaaam.

I love you because you are you.

Gick till skolan idag, mådde retså illa och var svimfärdig på morgonen vid cirka 8-10. Lite smått jobbigt,men sen blev det mycket bättre.. imorgon har vi en fotbollsmatch klockan 14:00 mot 6C. Egentligen slutar vi 14:00,men eftersom vi är med i en coca cola cup så ska vi ha en match då. Jag ska inte vara med, jag är med och hejar eftersom jag har varit sjuk och att jag gillar inte fotboll heeeh. Inte bara jag som inte är med, ingen kille och fem tjejer är inte med. Meen.. jag tror vi tar det ändå JAG HEJAR PÅ ER 6A,NI KLARAR DET HÄR NI ÄR BÄST!!.
åh typiskt..det blev en liten bild aja nu ska jag läsa kraaaaaam c:

såhär såg min dag ut ungefär..

så smart att ta grädde om jag mår illa (?) Det var mycket också :/
ngn reklam på tvn (disney channel)
osen fick jag en chokladkaka av mamma,tack!
och gratis surf på mobilen också i 1 år, ett STARKT tack mamma & pappa,jagälskarer♥
kommer troligtvis till skolan imorgon.. jag orkar seriöst inte att ligga o svetta en massa och inte göra NÅGONTING,hate it! Men jag missa inget speciellt, bara vanlig tråkig skoldag!Fast ett minus är att vi slutar tjugo över 3 imorgon..Men snart är det fredag,då ska vi ha himla awesome! Kraaaam.

längtan blir bara större o större..

Ska bli så himla awesome på fredag eftersom då ska berfin sova här,och vi ska ha massa mys med ben & jerrys,godis,chips,film,skratt osv..Åh,älskar dig något otroligt stumpan♥

I hate to love you so much

ligger i soffan nerbäddad med mitt täcke o dricker cola. Jag är nämligen sjuk.. åh hatar att vara sjuk. Mådde illa när jag gick upp idag oså, sen mådde jag otroligt illa när jag skulle fixa mig så jag inte kunde gå till skolan, men nu är det mycket bättre. Så kan troligtvis gå imorgon. Och nu ska jag ta lite mariekex o skorpor, som bästa pappa köpte till mig innan han åkte till sitt jobba,tack!♥. Ja.. så resten av dagen ska jag,sova,messa, ha datan, dricka coca cola, äta mariekex,skorpor o titta på tv. Kraaaam
jag saknar dig ♥

smileys naglar osv..

sitter just nu och äter brockoli-soppa, haha. Ser inte så fräsh ut måste jag säga.. men god är den! Idag har jag gått ut med alice hund och fixat naglarna ätit kladdpepparaka o cola och haft det massa mys med alice och ebba. Imorgon är det skola, blir väl rätt okej ändå eftersom vi sluta tjugo i 2. Men vi har ett mattetest :/ Efter skolan ska jag kanske träffa filip,alice,ebba och daniel. Och på kvällen blir det gympa.

I will never be the same without you.

Vakna för två timmar sen ungefär och är retså pigg nu. Vill åka till spökbacken där alla är idag, men vi har ingen skjuts -.- Vet inte riktigt vad vi ska göra idag.. vi skulle träffa filip,abbe,hugo och alexander men de är ju i spökbacken, alla är ju där? Så sugen på att åka skidor just nu så det skriker om det.

DAMP TANT..

Jag har vart med berfin till 4, sen kom alice vid 5, då träffa vi linnea och gick mot skolan där vi sedan träffade filip,abbe och hugo. Vi gjorde inte så mycket. Senare drog linnea,alice,ebba och jag till pappa och åt pizza o sen skulle linnea hem. Klockan 11:00 så träffa vi filip,abbe,hugo och alexander. Vi gjorde ingeenting.. porten var låst där nere (lägenhet) vi hade inga nycklar, alice och jag tog inte med oss våra mobiler och ebba hade lite batterier kvar.. så vi satte en sten imellan. Efter en kvart kom det en tant som hade vart på fest och börja snacka massa med oss.. hon bor nedanför oss så hon skulle in och hon flytta bort stenen och vi ba: nej, vi bor här och har inga nycklar så snälla ha stenen där!
Tanten: Nej, den ska inte vara där nejnej!
hon stängde dörren mitt framför alice ögon.. så vi kom inte in, men sen när pappa såg oss så kom vi in.

ERIK HASSLE

I skolan hände det massor.. erik hassle kom till vår skola,tog hans autograf o tog massa bilder med han. Han kom dit eftersom han har gått på tallås när han gick i 7an-9an och att hans lärare betyder mycket för han, så han gjorde nån film där. Så vi blev med i filmen när han skrev autografer oså ♥.
ser ut som jag är as tjock men det är min tröja som sticker ut..xd
heh eftersom jag inte hade något papper med mig och det var NO så fick han skriva i pärmen xd
regna som satan när "filmarn" tog kort på oss och jag står med kortärmad yeah!
VÄRLDENS SÖTASTE!
nu ska jag äta något lätt, byta om oså till gympan, kraaaaaam.

klickar hem denna nu..


http://www.skal-man.se/silikonskydd-incredible-s-hot-pink/2283-0
lite senare beställer jag nog hem något roligare, som något sött djur på eller så :)

dunkar så det sprängs om det.

sitter och äter mellis just nu.. retså sent, men vi slutade tjugo över 3 sen drog jag hem sen träffa jag fabian så vi snacka i ungefär en halvtimme. Vi snackade om massa random, mest om våra weirda mentorer, okejdå.. erika säger tråkiga skämt som hon tycker är roliga därför är det så kul att ha henne som mentor? HAHA, hon är så snäll också.. om inte vi hade henne så skulle våra mentorer vara tråkiga,jobbiga.. ja! Hon gör allt så fun.. fast hon kan aldrig sluta skratta.. fast det ska jag säga! Om jag börjar skratta skrattar jag och skrattar tills jag är död av tråkhet.. mja lite halft jobbigt men! Bättre att skratta än att gråta. Kraaaaaaam
*finfin bild*

HAHAHAHAHA

min lilla humor ja.. ! 


gjorde något häftigt med kameran så det blev en sån här bild.


Jo, idag gjorde jag en skräckfilm med linnea,berfin och ebba. Hahah, ah vi kom inte på något annat att göra så vi satte igång, och berfin höll på att dö när jag hade tagit bilden. Haaaaaah.. men jag tror den blev ganska bra för sen när vi skulle sätta oss med datan och skulle redigera filmen så skulle hon hem och det var med hennes kamera vi hade filmat med så ah. Ska snart dra mig mot sängen och sova, kram!

min dag i bilder

bara för att jag inte orkar berätta dagen just nu, heh.
ebbaaaaaaa
FIIIIIIIIILM


11 månader ♥

Det är 11 månader för mig och lucas idag. Ska snart hoppa in i duschen och sedan träffa alexander med ebba. Jag är jätte hungrig, men jag orkar inte gå ner och ta något att äta. Mja.. måste väl. Så jag ska väl ta något och äta och sedan hoppa in i duschen.. kram!

väldigt oseriösa..
saknar dig ♥

DUNKDUNKDUUUUUUNK

sitter och dunkar musik här yeah.. lite allt möjligt lyssnar jag på men mest hal som en tvål. Anna ebba och jag lyssna på den jag vet inte huur många gånger igår/förrgår. gryyyyym! plus kändisar. Heh ja .. för nån timme sedan stack amanda hem, vi har haft en väldigt flummig dag måste jag säga, särskilt när vi skulle laga mat AHHA. Orkar inte berätta vad vi gjorde mer..men vi skratta iaf himla mycket. Alexander och lucas kommer väl på kvällen men troligtvis inte sover över, eftersom de kommer efter träningen och inte packaaaaat ._.
HAR INGEN ANNAN BILD PÅ EBBAS DATA..

.

sitter och väntar på att alexander ska logga in på skype.Och messar med amanda & lucas. Och är .vrålhungrig.! Ska ta något och äta senare.. yeah nu logga han in! Vid halv 1 ska jag möta upp amanda på stan.. och senare mot kvällen kommer alexander och kanske lucas. Eller så ska vi sova hos lucas, tror det! Kram.

bäääst dag.

jag har haft en awesome dag idag med anna och ebba. Vi träffade många som lucas,alexander,abodi och aaas många i duve där vi kollade på fotboll.. om jag säger lite kort vad jag gjort. vakna halv 12 gick ut 4, gick till lucas där han och alexander var med anna och ebba. nästa, annas mormor där vi fika i en halvtimma osedan drog vi till duve och kolla på fotboll från 18:00-20:45 där pappi skjutsa hem anna och oss.. och nu sitter jag här och typ har ätit massa hehe . imorgon ska jag kanske träffa amanda, wii c:

jag är med och tävlar hos fanny.

yes, är med och tävlar om en goodiebag hos fanny, grymt! Älskar hennes blogg den är helt awesome.
klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

NYÅR HOS FARMOR OCH FARFAR.

här kommer några bilder från när jag var och shoppade i ingelsta och firade nyår hos farmor och farfar.
tröja 99 kr, ginatricot.
vantar 200 kr, stadium.
svarta jeans 199 kr, ginatricot.
mascara 139 kr, h&m.
NY tröja/munkjacka 199 kr, ginatricot.
NYÅR!
HAHA, pingvin eller?
STOR BILDBOMB!

RSS 2.0