raast.


flätaa.

Haha,fin tröja med tandkräm på,yeah!

världens bästa morris.

Jag har npg sveriges sötaste kanin,seriöst väärldsgullig juu!

plugg i hösta grad.

Förlåt för den usla uppdatering idag,imorgon kommere mycket uppdatering. Ja,idag hade vi glosförhör och jag lämna in svenska läxan det gick super på glosförhöret. Imorgon är det NO prov,känner mig inte rätt säker så ska gå igenom det några gånger till tills det sitter. Aja,idag har jag vart i skolan och bara pluggat..känner mig rätt duktig haha. Imorgon är det sovmorgon vilket jag behöver,så skööönt, sedan slutar man två ockås mycket bättre.

again.

här sitter jag framför tvn där jag tittar på halv åtta hos mig och har precis gjort klart svenskan och repeterat lite glosor. Idag har jag pluggat pluggat och spelat fotboll med vänner. Vi har två läxor tills imorgon,svenska och engelska glosor,No prov tills torsdag,diagnos (matte) på fredag. Jobbigt! Aja, efter allt pluggande var jag tvungen att göra något annat så jag spelade fotboll med alice,fabian,jesper och nån liten kille haha. Aja nu ska jag forstätta titta,kram!

plugg sedan träning.


svar till camilla.

Fråga: Hur går vattenpoker till?

Svar: Man har en kortlek,små glas och vatten..om t.ex 3 st kör så tar man upp ett kort allihopa och kollar på det sedan visar man personera man kör med..den som får minst t.ex om någon får 8 någon 3 och någon 4 den som får 3:an alltså den minsta få då dricka 3 glas vatten! (men ta helst små glas,annars kan det bli jobbigt,haha.)
hoppas du förstod!

skola.

Sitter i tv rummet och äter en godisbit,haha. Och snart ska jag väl fixa mig osv, det är skola imorrn..det positiva är att vi får klasslistan den här veckan, åh så kul! Hoppas vi blir en grym klass! Kram.

vattenpoker.

Yeeah,nu kör vi vattenpoker,jag,berfin,Alice,Antonio o calle,Yes!

promenix.

För nån minut sedan kom jag hem från att jag hade gått ut med alice hund bellman,med Alice o ebba. Vid 12 kommer berfin hit,och efter det ska vi till Alice och där är vi med antonio,calle och ebba c också! Krami

fikaa.


nu: bowlar med alice.


alicee.

Yeah,nu blir der att fixa mig osv och sedan träffa Alice! Vi ska väl hitta på nåt kul som vi alltid gör,haha minns när vi alltid gjorde filmer på mammas dator,minnen! Aja,bloggat mera senare,ha det bra,kraam.

fridaaay.


claraaaa.

Sitter här med clara,yeah. Vi ska snart träffa antonio och calle,japp..det är det jag kommer ha för mig på eftermiddagen,kram.

SATT UPP ETT MÅL.

Nu måste skärpa mig med bloggningen,har inte haft tid och lust..så säger jag alltid jag vet,men så är det.Men jag lovar att jag ska bli bättre på det, sätter upp ett mål nu..
HAHA, min fina ballong yeah.

staaan.

Idag har jag varit på stan med berfin osv,fikat en massa,shoppat,pratat osv. Riktigt trevligt! Har gjort ett videoinlägg,som jag ska ladda upp men min dator funkar inte så jag bloggar från mammas och då måste jag ju ladda upp typ 3500 bilder..jobbigt! Så,det kommer upp imorgon kväll,eftersom jag måste fixa det också osv! Aja,imorgon slutar jag tjugo i 3(senaste dagen),kommer hem tar det lugnt,fixar videoinlägget och vila helt enkelt. Kram.
(inga bilder på mammas dator..typ)

hungrig.

Sitter i gruvan med massa folk,om några minuter öppnas matsalen,äntligen vrålhungrig.

choklaaad.

Haft dålig uppdatering på sistånde,men det ska jag ändra på.
Iaf,så äter jag just nu choklad,nomnom och tittar på tv,messar,tittar bloggar och massa AWESOME. Inatt sov fiona hos mig, as grymt! och idag träffa jag calle,antonio,simon,fiona,syster,anna,berfin och senare kom alice och ebba. Vi hoppa studsmatta,spela fotboll,höll på med antonios katter osv. Imorgon är det skola kom jag på..åh blö,Aja efter skolan ska jag träffa fiona sen träning,kram.

day and night.


så himla grym!
alla hjälper caty att vinna en resa genom att kolla & sprid hennes videosar,t.ex på fb,bloggen,twitter osv.

bad update.

förlåt för den dåliga uppdateringen,men jag hade inte tid att blogga,eller rättare sagt inte lust. Men jag tillbringade dagen tsm med anna,antonio,calle och alice, vi gjorde inget speciellt förutom att hålla på med deras 5 katter och köra fifa. Men när alice och jag skulle hem så körde en bil i full fart och såklart rakt i en vattenpöl så vi blir blöta,stackars alice som kanske var 1 meter från bilen. Aja, idag ska jag träffa samma igen fast ebba c och fiona är med också,YEEY. Kram.
imorgon träffar jag denna söta tjej.

Chill.

Sitter hos Anna med henne,Ellen,syster,Hugo och Simon. Grymt kul har vi, plattar Hugos hår.

13 år idag.

Trololo..idag fyller jag år<,yeey. Just nu bowlar vi och jag leder,AWESOME! laddar upp mera bilde r imorrn,kram.

tacoos.

Sitter här med Ellen,Anna och syster och äter tacos,as gott! Idag va vi på stan och jag hitta massor,visar mer imorgon,kram.

moooorning.

Sitter i tv rummet och äter frukost, macka och oboy, mums! Himla bra start på dagen och vid 1-3 ungefär kommer min saknade Ellen hit också,ännu bättre! Jag är sjukt sugen på sura nappar och ben och jerry´s, kan säga att det kommer inte ta tid tills jag har det i handen,åh så himla gott! Favorit glassarna och favorit godisen också! Aja,ska fortsätta med min frukost så ses i senare,kraaam.
Följ mig på instagram föresten nnorawettergren heter jag!

tuna park.

Sitter i bilen och har precis vart i Tuna park,där jag inte hitta någonting. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt,Ellen kommer ju imorgon till torsdag,åh längtar. Aja,här får ni en bild på det jag köpte,två klubbor..kram.

fruukost.

Vakna för två timmar sedan ungefär och äter just nu frukost. Idag ska jag inte göra något speciellt,blir väl att träffa någon osv. Bloggar mera senare,kram.

mums.


död av garv.

Sitter i tv rummet och äter godis,läsk,marschmallows,choklad och garvar ihjäl med anna,ebba och syster. Först krossas ett glas och sen öppnades en dörr och då dog ebba,haha! Ni är grymma tjejer(♥). Aja,de ska sova över här, men imorrn klockan halv 2 kommer pappa och hämtar upp mig och ebba för vi ska sedan dra till farmor och farfar där vi ska fira påsk osv..och vi sover över där och sedan på söndag så drar jag till mormor och morfar med mammi också och firar påsk där. Kram!

skit väder.

Skit väder..hoppas det inte är sådant väder när jag fyller år på onsdag. Aja,vakna vid 9 och ska snart upp och duscha, byta om fixa mig för art sedan möta Antonio,Simon,Calle och ebba c,och ebba och Anna då. Bloggar mera senare,kram.

nu: bulle och tvn.

Sitter just nu och tittar på tv,bygglov eller vad det heter,och äter bullee,nomnom. Imorgon är det sista dagen i skolan på en vecka för då blire lov,så skönt! Idå kommer bästa Ellen hit,yeey! Kram.

kaaakis.

Boda borg var grymt! Klarade ganska många baner,enligt mig,haha..aja imorgon är det skola,ganska taggad eftersom vi inte har några läxor eller prov denna vecka,sjukt skönt! Men dels måste vi jobba massa matte,svenska,SO,NO osv, riktigt trist! Men på torsdag klockan 14:00 börjar påsklovet himla trevligt! Hoppas inte man måste läsa nu som förra lovet -.-

bodaborg.

Sitter i bilen påväg till boda borg med syster,pappa och berfin,ohyeah! Grymt, men..kan inte blogga dårå men ska försöka,kram.

RSS 2.0