gott nytt år <3


det jag har fått utav älskling..

chokladkaka, bio kort och ett armband som han hade gjort,aw! (ingen bild på det eftersom jag hade det på mig då heh)

aktiv på bloggen igen c:

yes,nu ska jag vara aktiv på bloggen igen har jag bestämt.
ah, imorgon ska pappa, mamma,ebba och jag till norrköping och shoppa massa.. awesome! Ska köpa till lucas, linnea och mig själv, ganska självklart att jag köper till mig själv då men ah. Om det skulle vart någon snö i romme så skulle vi åkt dit, men det finns ju såklart INTE! Åh.. jag som älskar att åka skidor, jaja!
Så här ser min kväll ut..

förlåt för dålig uppdatering.

hej, det var ett tag sedan jag bloggande.. jag är hemskt ledsen för det men ah.. det är ju jullov så då har jag mycket inbokat oså. Inatt sover lucas över hos mig, det ska bli hur mysigt som helst! Har inte träffat han på massa år känns det som, haha! Men ah, vi ska väl titta på ngn film oså.. och på lördag så blir det att shoppa med mamma, pappa och syster awesome! Kram!
HAR INGEN BILD PÅ EBBAS DATA!

VINNAREN AV VECKANS BLOGG ÄR..

helt otroligt, att det blev just denna eftersom ah..
klicka på bilden, så ser ni vinnaren :)

linnea sover över..

sitter och dunkar musik från mina nya högtalare + bas med linnea och syster, och sitter och moffar i oss godis :)
Ja här kommer det några bilder .. c:
iphone 4 ! <3

massa massa kärlek till min mobil ♥


DEN ÄR SÅ GRYM OH YEAH! 
men ja.. snart ska jag iväg till mormor och morfar och fira jul där med kusinerna också! Så ska väl fixa mig osen dra dit. Kram!

nya prylar c:

bilderna är tagna från nya mobilen ;)
ny mobil "HTC incredible s" , schampo o balsam, pyjamasbyxor heh, sockor (tjocka strumpor) , stativ till kameran, playstation move(spel till det också), ny stor plattång (as bra), 700 kr (med det jag hade förut 1000kr), små söta cholkad bitar (snögubbschokladbitar) , påslakan och tvål!
ÖVRIGA BILDER!
imorgon blir det fira jul hos mormor och morfar med de och kusinerna , mer presenter hoho ! 
haft en grym dag, och det hoppas jag att ni också har haft, och fått det ni önskat ;)
nu blir det bara att nöta mobilen heeela kvällen och mysa med mamma och ebba! ha det bra, kram!

GOD JUL ♥

Blev en snabb redigerad bild.Ha en riktig bra dag, ät massa julgodis, öppna massa paket, kolla på kalle anka osv. Jag ska iaf ha en riktigt bra dag, kram! God Jul!

mys med mamma och ebba.

Livet är toppen, snackar med älskling också saknar honom så enormt <3


mysdag.

idag kommer det bli en riktig mysdag nere på stan med berfin och ebba ♥. Köpa massa julklappar,fika osv. Massa mys kommer det iaf bli, älskar att köpa julklappar! Okej, det var lite sent att gå ner en dag innan julafton men ah. Tänk att IMORGON är det julafton? Alltså på nått sätt är jag inte nervös/pirrig eller så. Men det kommer väl komma ikväll/inatt. Känslan att vakna och det är julafton, öppna massa paket, kolla på kalle anka osv..! Åh härligt! ♥. Ja, så nu ska jag väl ta och ringa berfin och fixa mig osen dra mig ner mot stan så snart som möjligt. Ha en riktig mysig/bra/rolig dag osv. Kram!

så typiskt..

sitter i soffan och har meeeega ont i ryggen, kan knappt gå! skulle gå och lägga massa julklappar under granen odå när jag skulle böja mig ner för att ta paketen så POFF fick jag as ont i ryggen och satte mig ner i soffan och tog datorn! Så typiskt, jag som gjorde knäck med mamma också .. Men ja, imorgon ska jag ner på stan med berfin och ebba och köpa de sista julklapparna till lucas,berfin och fiona. Osen är det ju julafton nästa dag.. WII längtar sjukt mycket! Kram!

julpysseldag

dagen var ganska bra, började med att alla gick till sina stationer det som man hade valt , jag valde smycketillverkning, och massa andra i min klass. jag hade pärlat mitt armband klart, då skulle jag bara göra så det satt fast med det andra så det blev ett armband och då när jag skulle sätta ihop det så gled pärlorna iväg och vad finns kvar.. jo en ståltråd med inga pärlor på! Blev lite smått arg/ledsen och gjorde en ring ist. Mjo sånt händer.. iaf var nyss med lucas alexander och ebba, vi gjorde inte så mycket.. de drog nyss eftersom de skulle på träning! Och nu ska jag väl kolla massa bloggar,fb osånt! Kram!

hörde ett duns från fönstret..

mamma gick och kollade, odå var det lucas,filip,alexander och daniel som hade kastat en snöboll på vårat fönster, haha?. seriöst, hur kul kan de ha, så jag drog ut och var med de i cirka 10 min. mjo, kul att veta vaaaa? c:
jag vart skit rädd, :/

7 bilder - från när vi klädde julgranen


chill med berfin


mjo, väldigt seriös bild c: Iaf, just nu är jag med berfin och vi gör inget speciellt.. vi var nyss ute och gjorde en film, som jag ska redigera ikväll. Älskar verkligen snön, man kan göra massa awesome med den heh! Ah, hon följde med mig hem efter skolan. Okej det var ingen vanlig skoldag, det var en frilufts dag jag valde bad och zumba, haha shit vad zumba var kul fast det verkar typ as tråkigt?.  Men det var grymt, ohyeah! Imorgon är det julpysseldag och då valde jag smycketillverkning så man ska alltså tillverka smycken heeeeeeh ah c: . Glöm inte bort tävlingen http://nnorawettergren.blogg.se/2011/december/tavlig-veckans-blogg.html#comment ! Kram!

TÄVLIG - veckans blogg

HAHAHA, fyfan vad trög jag är! Jag skrev ju att vem som helst kunde vara med, men no! 
Tävlingen heter ju " veckans blogg" så då hör ni det på namnet, BLOGG! så ah, haha jävla trög! Så vem som helst kan INTE vara med!

helt nytt.

Nu har linnea vart så snäll och gjort en ny header till mig och en bakrund till bloggen! Tack så mycket linnea, kolla hennes awesome blogg http://knasbooll.blogg.se . Hoppas ni gillar den nya desginen,header osv..!

LINNEA IS HERE :D

TJA TJA BLUUUGGEN!
Nu är det Linnea :)
ehehe, men hejdå.......
http://knasbooll.blogg.se

statistiken blir bara sämre och sämre..

sämst statistik just nu, ingen lust att blogga ! Kanske lägger ned bloggen totalt, har absolut ingen lust att blogga nu om dagarna! Och speciellt inte om jag inte har så bra statistik, det är så sjukt onödigt och jobbigt!

lucia.

idag har vi haft lucia 2 ggr på morgonen, första föreställningen var för tallås och andra för söder. Jag var fett nervös innan, mådde illa när vi uppträde för söder jag hade druckit en festis hehe. Och lucian skulle vara nu på kvällen också men jag kunde inte gå på den :/. Slutade klockan 11:00 fett chill, alla som var med i lucia-kören gjordet det för vi skulle ha kvällsföreställning, men jag kunde ju inte gå på den. Åh, längtar så enormt till lördag, då jag ska sova med lucas,alexander,linnea och syster! Åååh.. ♥

Stukat hälen?

Jag har grymt ont i min häl, jag gjorde illa den igår som jag glömde att berätta! Jag skulle ner från en snöhög,och när jag skulle ner så fastna jag i ett hål och då fastna min sko där och jag drog bort den för jag hade sån fart så då hände det något med min häl och nu kan jag inte gå på gympan.. åh ! Saknat gympan så enormt för jag har varit sjuk 3 ggr och sen nu har jag gjort illa hälen man ba yey?. Åh, så himla arg! Men ska iaf titta på den, kommer väl frästas som en gris och köra lite iaf, höhö c:. Idag har det varit en ganska bra dag. Jag är med i luciakören, och då har vi haft en föreställning för några gamlingar, ehe :3. Imorgon kommer vi ha en klockan 09:00 och 10:00 sen på kvällen 18:30 och 20:00. I think that, meeeen ja! Nu gör jag inget specielt tittar på tv och har datan.. kram!
HAHA, den här bilden gör min dag! Egentligen är den inte så rolig men när jag ser den bilden så kommer jag och tänka på när alexander satte på sig de dära brillorna och gjorde massa bakåtvolter och massa flummigt.. haha shit ._.

alexander,lucas,linnea och ebba

så grym han är! Bakotvolt och flickis på mark, höh skulle jag också vilja kunna.. :/.
iaf, idag har jag vart med lucas,alexander,linnea och ebba! Först kollade vi på nån bandymatch som lucas pappa hade på backavallen klockan 15:00 , sen drog vi till mig och ebba för vi frös ihjäl som isbitar o.o. Och hos oss gjorde vi inte så mycket, flummade tog massa kort och ah , ebba och jag har också börjat på en liten julfilm som kommer senare upp på bloggen när den är klar, hihi :). Kram!

fixar och trixar

japp, nu fixar jag massa på min blogg, den är inte riktigt färdig än så ni vet! headern kommer troligtvis lite senare, och så :)

det ska bli så juligt som möjligt..

Bästa linnea ska göra en ny header till mig, aw tack du är bäst! Ska försöka göra bloggen lite "juligare" eller vad man ska säga. Såå ska be linnea att göra en julig header mer så ah :). Fixar ny desginen också, trorja. Men imorgon blir det bakning med mamma och ebba och sedan vara med lucas,alexander och ebba och kanske linnea för hon hade feber idag, krya på dig vännen! ♥ Kram!

info om morgondagen..

Klockan 10:00 imorgon ska jag iväg till backavallen och kolla på lucas match<3. Sen ska jag vara med han och alexander,ebba och linnea. På kvällen blir det kanske att sova över med linnea, skulle egentligen sova över med lucas,ebba,linnea och alexander men lucas skulle ha typ släkfest eller vad man ska kalla det? Och alexander fick inte så alla vi ska sova nästa helg, awesome! Och på söndag blir det att baka med mamma och kanske vara med fabian ebba och linnea.. och nu idag ska jag kanske kolla på lucas träning klockan halv 5. Kram!

börjar bli riktigt trist att blogga..

ah det börjar faktiskt bli riktigt riktigt trist att blogga. Så kanske ska ta en bloggpause får se..!

JAG SER DET SNÖAR JAG SER DET SNÖAR..

idag kom först snön i katrineholm, wii! När det är 10 månader för mig och lucas detsutom, ännu bättre! Dagen: Skola som vanligt, det hände ingenting speciellt! Bara att jag mådde as illa och höll på att spy på kören fast det var bara för jag var så nervös till provet alltså jag blir så huh :/. Ah, efter skolan drog man direkt till biblioteket med linnea,fabian,jesper och ebba för vi skulle lämna tillbaks böckerna som vi lånade en dag i skolan ._. Fett kallt att gå ner dit och tillbaks hem, usch! Då hade inte snön kommit än, odå var det as halt och massa på gatorna! När jag var hemma ringde fiona mig eftersom vi skulle vara, jag mötte upp henne vid ica klockan halv 5 sen skulle vi köpa non stop för ebba och jag skulle dekorera (stavning) vårt pepparkakshus ,awesome! Ah, vi drog hem till mig sen och flummade massa , och tog massa bilder som jag får ladda upp imorgon får nu hinner jag inte.. sen skulle hon dra vid halv 7, kram!

2:a advent

Sitter och myser framför tv:n. Imorgon är det 10 månader för mig och lucas, älskar dig mest! ♥. Mammi kom nyss upp med en chokladask, nomnom! Imorgon är det skola, trist! Kram!

-

Ska snart iväg och träffa berfin,alexander,lucas och filip. Kram!

AWESOME DAG.

Kom hem från duveholms hallen för nån timme sedan. Jag bowlade med lucas,alexander,filip,ebba och clara . Riktigt kul faktiskt! Den som stod i kassan har vart min förra granne så vi fick rabatt när det var disco bowling, skulle kosta 50kr var för 2 omgångar. Men vi behövde bara betala 25 var, awesome!
Dagen: Vaknade vid 10 och slappa vid datan och åt frukost osånt till typ 12. Sen bytte jag om för jag skulle dra till pappa vid 1, så då hämta han ebba och mig vid 1 odå drog vi till pappa och laga mat. Fisk potatis och remoladsås (stavning). Sen drog jag och ebba till alice, och vi typ flumma massa tills lucas,alexander och filip kom. Då flumma vi massa, alexander drog ner mig på golvet så jag gjorde krokben på han, haha! Sen drog vi ner och körde pingis och flummade massa och typ gjorde hockeyhögen och massa i typ 2 timmar. Sen drog killarna för de skulle bowla. Och jag åt hos alice , det blev våfflor mums! Osen drog ebba clara och jag ner och bowlade med de. Sen drog vi hem och nu sitter jag här och ska cama med lucas,alexander och filip. Kram!
BILD I REPRIIIIIIIIS!

JIBJAB


Haha, om ni går in på denna sida --> sendables.jibjab.com . Så får ni en mycket rolig julkänsla! Man kan göra en mycket mysig julvideo, ni lär er om ni går in på den. Kram!

BANANSKAL

HAHA jag döööööör , jag och alexander håller på och flummar massa! Jag och hans humor som typ ingen fattar höh. Iaf, så sitter jag och flummar med alexander som jag ska vara med imorgon + lucas, filip,alice och ebba. Kommer bli grymt ohyeah. Ohno.. han skulle gå nyss! Berit + Greta HAHA, ah förlåt ehe bara lite kvällshumor you know :). HAHA nyss gav ebba mig en väldigt fin gåva, en råttsvans tack,det värmde ebba<3. Ao, men nu ska jag tvätta bort sminket osv.. sen vet jag inte , kram!

kan behövas en dusch..

rubriken talar. Behöver en härlig dusch just nu, har suttit svettig,trött och så som man är när man är sjuk den dära sjukkänslan i tre dagar, nu vill jag bara gå in i duschen. Så ska göra det snart, ao! Håller på att fixar och trixar lite med en bakrund till bloggen och det går inge bra. Tittade lite på google om jag kunde hitta någon, hitta en ljusrosa men den passa inte headern och det passa liksom inte ihop. Mycket tacksam om ni kommenterar vilken färg som skulle kunna passa så fixar jag och ser , kram!
världens bästa kanin <3

NU VILL JAG UT.

Hade verkligen INTE orken att ta kort på mitt rum igår, höh jag är ledsen! Men jag ska troligtvis göra det idag,om jag orkar eftersom jag är sjuk. JAG VILL UT, jag orkar verkligen inte vara inne hela dagarna och inte göra någonting.. åh hatar att vara sjuk. Jag hoppas att jag är frisk tills imorgon fördå ska jag träffa min lucas och, filip, alexander och ebba <3. Håll utkik, kanske dyker upp några bilder på mitt rum , kram!

1 december första chokladbiten.

Gud, det suger verkligen att var sjuk. Ska nog inte gå till skolan imorgon heller vi får se! Ska nog ringa massa i min klass när de har rast , saknar de massa :(. Jag har funderat på att byta design, men vet inte riktigt hur den ska se ut oså, om ni har några förslag skriv det gärna i blogresponse eller kommentera. Ska snart ta kort på mitt rum, det var nämligen en som ville det så ah. Var någon anonym på blogresponse, men ao det ska jag iaf göra :). Det är jätte liteeeeeet, men men what ever! Ska snart träna till engelska provet, som är idag men jag är ju sjuk så ah! Och matte om jag orkaaar, kramis!
jag hade allmänt tråkigt så gjorde en bild, haha! 

RSS 2.0