sleepover with ebba

tryck på bilderna för att göra de större!

10 sanningar om mig själv

1. jag lyfter alltid upp kudden innan jag ska luta mig till den för jag är rädd att typ en orm ska ligga under kudden eller nåt
2. jag älskar att fotografera
3. jag älskar min nya klass enormt mycket, den är bäst!
4. jag kan inte leva utan min mobil, har den exakt hela tiden
5. mina batterier på mobilen tar slut enormt snabbt så jag måste ladda den mitt på dagen
6. på onsdag till torsdag ska jag sova över med klassen på siggetorparstugan, awesome!
7. jag älskar ebba hs hundvalpar
8. jag är jätte rädd när jag ska sminka mig / platta mitt hår osv.. för jag tror någon kommer bakom mig i spegeln eller nåt
9. jag är enormt rädd för getingar fast jag inte har blivit stucken av en
10. jag älskar mina mobilskal, kan visa bild på de någon gång

vanliga

hello , det var ett tag sedan! nu har skolan börjat och det är igång igen, har börjat på högstadiet nu och är enormt glad över att ha börjat i en ny klass,den är helt awesome! första skoldagen slutade vi tio i 4,haha..snacka om att jag var enormt trött när jag kom hem,men då träffade jag fina vänner..agnes,alice och clara! idag efterskolan vid kvart över 2 så földe adelina,emma och berfin med mig och syster hem då vi åt mellis och tog massor med seriösa till oseriösa bilder, hade det riktigt kul! och jag kan meddela att jag har överskåp,överlycklig! kram på er! en bild på mig och syster för exakt ett år sedan

kk-joggen

sitter nu i soffan och tittar på tv, och idag så har jag träffat fiona, träffa henne vid 3 och vi drog ner på stan och kollade på när linnea,abbe,hugo osv sprang, de var jätte duktiga! sen drog jag,fiona,abbe,hugo och lisa hem till mig där vi kollade på tv och tog massor med bilder på lisa som tog sig en tupplur,haha! aja, imorgon så ska jag träffa fiona och linnea och sedan sover troligtvis fiona hos mig eller jag hos henne, och på torsdag träffar vi nora och emma,gud vad jag saknar de! och på fredag blire lisa, kram!

morning

kommer slappa hela morgonen framtill 1/2 tiden då jag kommer träffa fiona och linnea! japp, och vi kommer troligtvis gå på tivolit som öppnar 4, kram!

new in

sitter nu i soffan och tittar på tv och messar en massa, finns inget på tvn som är bra..aja, vid halv 5 drog vi iväg efter vi hade fixat oss,ätit mat osv osv, då vi drog till den nya affären här i katrineholm och jag hittade redan en ny tröja, det är as bra där..annars brukar jag inte hitta någonting här i stan förutom mascaram,hårprodukter m.m ! Aja, imorgon kommer jag träffa fiona och troligtvis linnea, och så öppnar tivolit så vi kommer väl springa där och åka massa, kram! här är två webcam bilder på tröjan, ni får se bättre bilder senare då mot hösten då den används som mest!

godmorgon

sitter i soffan och äter frukost med fiona och syster, vaknade kl 1 av att linnea ringde mig, yes.. idag kommer vi troligtvis dra till stan och se vad som finns där, eftersom det är katrineholmsveckan, men vi hinner nog inte iväg förns sent på eftermiddagen eftersom vi va uppe sent och vaknade sent, kram!

sleepover

sitter i min säng med fiona och syster och har det allmänt chill! vi skypar med massa och sen har jag skaffat twitter så ni får gärna följ mig nnorawettergren, yes..jag hade helt glömt bort utmaningarna som ni skrev, jag har lottat ut och valde 3 saker jag ska göra och har filmat de sakerna jag ska göra som kommer komma upp på bloggen om några dagar eller så, så håll utkik! men nu ska jag fortsätta att va social mot de, hare bra!

godmorgon

vaknade för nån timme sedan och märkte att jag måste ta tag i bloggen, var sjukt längesen! men iallafall imorgon börjar katrineholmsveckan, där det finns tivoli,marknad osv osv. Iförrgår sov jag hos fiona så igår så vaknade vi runt 12/ halv 1 och var klara kl 18, haha..riktigt slöa! Så vid 18 drog vi till kajrocken, och va där nån timme. Idag ska fiona troligtvis sova hos mig,sen imorgon kommer vi kolla vad som finns på stan eftersom katrineholmsveckan börjar då! AWESOME, men nu ska jag dra mig in i duschen och sedan möta upp fiona,får se vad vi gör, kram!