BARA FÖR ATT...

jag känner fört , nejdå men nora kollar just nu på "bonde söker fru"
och hon mår typ inte bra , ehe ...men hon äter ur våran chokladask som snälla
mami köpte idag , hon ligger nerbäddad i täcke och smärta , krya syster !
det var nämligen jag som smittade henne .
och det är jag ebba , you know hennes"tvillingsyster" hehe AWESOME !

~en bild på min saknade ellen och mig ! 
// EBBAAWETTERGREN



SJUK.

yesbox, är sjuk. Höh, måste snyta mig 24/7 och nysa och halsen är helt usch </3. HATAHATAHATA! Men snart så kommer pappi med MC mat, nomnom! Syster var nämligen sjuk igår, så hon har troligtvis smittat mig. Pratade med berfin, petter och alexander för nån timme sen i telefonen och då vill jag bara till skolan, plus att imorgon är det engelskaprov odå kommer jag missa det, för blir hemma imorgon med :/. Skulle också till tandläkaren och dra ut en tand, får väl skjuta upp det som jag har gjort massa gånger pågrund av att jag har varit sjuk typ alla gånger när jag ska till tandläkaren.. hur lyckas man? Faaaast första gången jag är hemma från skolan, höh c:

blev en gullig bild på en cupcake höh ._.

bara för att jag har en chokladtomte och inte ni..

hoho, just nu sitter jag och moffar i mig en hel chokladtomte.. eller ska inte moffa i mig hela direkt men ah. Aaalltid när jag ska göra ett inlägg eller så, så äter jag något samtidigt, alltså något sött som godis oså har ni inte tänkt på det, hah?
BLIR NI INTE LITEEEEE SUGNA NU VAVAVAVA? ;)

NOMNOM

Slutade 14:30 idag, behöver typ inte prata om skolan för vi gjorde inget speciellt. Eller jo, vi hade hemkunskap på morgonen och vi bakade muffins, nomnom! Och jag jobbade med linnea . Först trodde vi att våra muffins skulle bli helt mongade bara för vi tog lite mer socker och gjorde inte riktigt som man skulle, fast de blev helt perfekta! Fick nyss en kokosboll av mammi, tack! Ska inte göra något speciellt idag än och plugga! Seeeeriöst, jag pallar inte men ah måste! Kram!

massa massa plugg nudå.. -.-

Skoldagen var som vanligt, slutade 13:40! Kom hem ungefär vid 14:00 för påvägen hem så stannade linnea,ebba, fabian och jag på skogsborg, håhå saknar den underbara skolan! Men ändå så tycker jag att tallås är dubbelt så mycket bättre! Ah, iaf så sitter jag och pluggar i min ziperall just nu,huh :c. Aaaas jobbigt, pallar inte -.- Men om två timmar har jag träning, yeah :3. Och imorgon ska jag troligtvis vara med lucas och alexander <3. Kram!

kan man inte varna en innan?

Ah, fick nyss STRÖMAVBROTT! Huh, allting ba släcktes ner och jag blev livrädd, haha! Kan man inte säga till först? Höh, :c

hungrig till mätt.

Just nu sitter jag och ebba och mumsar i oss en varsin tårtbit som blev kvar, nomnom! Älskar kolasåsen uppe på, mums! Men ah, idag har jag firat mamma med mormor och morfar och kusinerna. Fick en 1:a advents present av mormor och morfar, jag fick en chokladtomte och massa skumtomtar, aw tack! De kom vid 2 och drog hem vid kvart i 5. Odå kom lucas alexander och filip. Men filip skulle hem direkt när han kom så då drog han. Odå körde vi andra vattenpoker, höh :3. Jag fick dricka 20 glas sammanlagt på en halv timme och de andra typ 14. Sen skulle de hem kvart i 7. Odå drog jag upp och tränade till provet i 45 minuter. Och nu är jag as mätt orkar inte äta mer, höh har ätit upp typ halva. Kram!

första advent.

ah, idag är det första advent känns verkligen INTE som det eftersom det inte har kommit någon snö än. Men men hoppas iaf verkligen att det kommer snö på julafton. Blir varm oboy, macka och två pepparkakor till frukost! :). Haha, blev en väldigt liten bild 
I
I
V

tvillingsyster gästbloggar , typ lite smått.

hahahah,smög mig in på noras konto här
ehehe... tänkte bara säga att jag är bäst !
cheka min blogg på : http://ebbaawettergrens.blogg.se/
puss

SEEEEG O TRÖTT ._.

haha, har just nu suttit och kollat på massa gympafilmer i en timme nu så är meeega trött och seg, höh :3. Man blir riktigt sugen på gympa när man kollar på lite gympafilmer måste jag säga! Får väl pigga upp mig med lite godis ;). Imorgon ska vi fira mamma för hon fyllde ju år i tisdags så då kommer kusinerna och mormor och morfar ! Då blir det mycket god saker, tårta,kakor,saft osv..! Blir nog världens bästa helg, känns det som! Har redan haft grymma dagar i helgen, underbart! Ska troligtvis sova över med lucas,alice,ebba och ngn mer typ filip eller alexander eller någon annan nästa helg :). Ah, vi får se , kram!

baaaaaaadhuset.

Var ju i badhuset idag med alice,lucas,filip och alexander. Lucas,filip och alexander var där tidigare, osen kom alice och jag en timme efter typ. De typ hoppa maaassa från 1:an 3:an och 5:an jag och alice höll på att göra massa kullebytter och massa i vattnet xd. Sen skulle de typ dra! Så då hade jag och alice det riktigt kul med massa badgrejer.Sen drog vi upp och tog en twister osen blev det bubbelpoolen osen dra hem. Kom hem vid halv 4 och har suttit vid datan i två timmar nu.. ! Nu ska jag äta, kram!
fick bli en bild på lucas (L)

-

Nu blir det badhuset med alice,lucas,alexander och filip. Yeah :3.

lucas,alexander,filip och hugo.

Kom precis hem efter att jag var ute med lucas,alexander,filip och hugo. De var utanför mitt hus och typ tvinga ut mig haha xd. Så jag drog ut och vi flummade och jag och lucas myste lite också! Alexander log seriöst heela tiden, haha så man kunde inte sluta garva! Jappjapp, osen var filip och alexander sååå mogna och hoppa in i en taggbuske, och fick massa taggar i sig. Filip var så glantig och stanna i busken så lucas fick dra ut han xd. Ao, riktigt kul hade vi iaf! Kram!

BOWLA

Kom hem för nån halv timme sen från backavallen där jag kollade på lucas träning med alice och ebba. Kan berätta dagen :). Först skola, hände ingeeeenting allt var som vanligt! Bara att jag hade ont i ryggen och magen heeela dagen som var sånt besvär. Men ah, efter skolan drog man hem som en raket för jag skulle skynda mig till duveholms hallen sen, där jag skulle bowla med lucas,filip,alexander,alice och ebba. Så jag skynda mig hem, tog en mandarin och gick med alice och ebba till duveholmshallen, då vi började bowla! Ojag vann utav tjejerna , woho pro! :d  Och lucas vann utav killarna eller rättare sagt allaaaa! Vid kvart i fyra drog man hem med alice och ebba och vi titta på tv och åt skummtomtar , nomnom! Vid halv fem drog vi till backavallen och kollade på deras träning. Fast vi frös ihjäl så vi gick till mig efter typ 45 min odå gick alice hem.. och nu sitter jag här och typ inte gör så mycket ! Ska väl moffa i mig godis hela kvällen, höhö :3. Imorgon har jag inget planerat, kram!

gympaaaa

Ska ha träning om en timme! Så ska väl fixa mig till gympan snart då..! Blir troligtvis inget bloggande mer idag. Kram!

Dag 12 - En bild på mig själv för två år sen.

Dag 12 - En bild på mig själv för två år sen.
jag har tyvärr ingen bild på mig för två år sedan på den här datan, fick den för ungefär 1 år sen så ah :3. Men får ta de på pappas data när jag kommer till han nästa helg! Det var föresten den sista ! Kommer inte komma upp sånna härna nu trorja inte..! Höh ah iaf så ni vet :3

Dag 11 - En bild på ett ställe jag vart på.

glömde , höh :3
var på smultronstället i sommras !

moffarn ;)

Sitter och moffar i mig massa gott just nu ! Höh, moffarn ;). Iaf så tittar jag på "halv åtta hos mig". Har planerat morgondagen, ah först skola då slutar 14:00! Efter det blir det att plugga massa och sen träning. Ah, det är det som kommer hända typ! Kram!

pallar inte..

Ah nu är det väl bara att plugga massa, för vi har 3 prov nästa vecka. No prov, Matte prov, Engelska prov! Och det är stoora prov. Så ah det är väl det som jag kommer göra på eftermiddagen, vi sluta tjugo över 3 idag så ah riktig tråkig dag idag.. ! Vi gjorde inget speciellt mer än att vi bada i skolan ! Kram!

partyparty! ♥

yeah, nu ska mamma ebba och jag ha en riktig mys kväll tillsammans! Med massa mys, saft, tårta, saffransbullar och snoddas, nomnom! Ah, det kommer några cam bilder, riktigt dåliga bilder måste jag säga men de får duga! Gah, nu börjar den lukta massa massa gott..

grattis världens bästa mamma! ♥

grattis världens bästa mamma på födelsedagen! du är helt grym älskar dig! <3

statistiken blir bara högre och högre.

Har precis duschat och ätit mat efter träningen, och nu äter jag en chokladboll som min syster hade bakat! Blev som en överraskning när jag kom hem, härligt! Mycket goda chokladbollar måste jag säga! Och föresten så har jag fått jätte bra statistik, tack vare Fanny! Mycket roligt, hoppas ni fortsätter att kolla den till och följer den :).Träningen gick också suverän måste jag säga. Ah nu ska jag titta på tv, ha det bra kramis!

Dag 10 - En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


erat val.

Har funderat väldigt mycket om jag ska ha någon tävling t.ex dagens sötis, veckans blogg osv.. vad tycker ni?
Tacksam för svar :)

Tack!

Ville säga ett stort tack till fanny som skrev detta på sin blogg!
Två bloggar som JAG verkligen tycker inspirerar som tusan, och är värd en stor länk! Noras header beundrar jag!
Den är så fantastiskt fin och hur cool som helst! Jag menar, det är så grymt cool att ha en tvilling också?! Hennes tvillingsyster har också en grymt fin header med!
Nej dom båda förtjänar en stor länk här! http://nnorawettergren.blogg.se/ & hennes tvillings http://ebbaawettergrens.blogg.se/
Blir så himla glad när ni skriver så! Har också fått mycket bättre statistik än förr!
Checka http://fannynorlin.se himla söt blogg! Mycket kul att läsa om oså!

-

yes, jag är med på veckans blogg hos fanny ! Otroligt bra blogg måste jag säga, älskarn! Kramisar!

finspångsbadhus.

åh.. det var sjukt kul idag! Vill dit igen så snart som möjligt, var superduper kul, rekommenteras stooort! Fanns en stooor gul rutschkana som man kunde åka massa i som var as stor och massa kul! Osen fanns det en disco tunnel som man skulle trycka på massa knappar i , awesome! Osen fanns det en fors som hade massa ström i sig som man skulle åka ner för, massa skoj det med! Det fanns också en ström ute så man kunde gå ut och då åkte man med i en ström runt och runt ganska svår att komma ut i men ah. Sen fanns det ju en vanlig bassäng (eller vad man ska kalla det?) som det fanns trampoliner och stora badgrejer i, och såklart bubbelpool osv..! :) Helt slut efter dagen, vi paserade MAX hem också, mums! Kramisar!

Dag 9 - Bild på mig och min bästa vän.

Har inte bara en, såå ah blir lite fler :)

Dag 8 - Meningen bakom mitt bloggnamn.

jag heter nora wettergren, så tog det osen ville jag ha lite annorlunda så tog två N i början!
nnorawettergren ;)


godmorgon

Idag vaknade jag as tidigt redan vid 08.00, så jag är retså hungrig just nu ska väl ta mig ut till köket snart och äta lite frukost. Idag tror jag att jag ska träffa emma och wilma, men jag vet inte riktigt. Det som står på schemat idag är väl troligtvis att träffa de och handla med pappa och ebba! Yes vi får se, kramisar!

massa awesome !

Skoldagen var hel grym! Började klockan 10:00 och slutade 13:00 ungefär!
10:00 - 11:00
Fick kladdkaka med grädde på och cola, hallonsoda och fanta! awesome :3
11:00 - 11: 50
Lunch (åt inget blev propp mätt efter kladdkakan)
11:50 - 13:00
Titta på 9;ornas musikal, som var sjukt bra!
_______________________________________________________________________
Efter skolan drog man hem, gjorde inte så mycket slappa vid datan åt mat eftersom jag åt inget i skolan! Sen kom fabian och petter och gav muffinsar till mamma mig och ebba, aw tack! Sen gick jag upp rita en svampbob teckning, haha jag hade grymt tråkigt! Sen ringde fabian och petter så jag drog över till de och inte gjorde så mycket spelade wii. Ah.. sen drog jag till pappa och nu sitter jag här! Tv, dator och massa godis, tittar på idol! Kramisar!

Dag 7 - Vad skulle jag gjort om jag fick 10 000 kr.

Jag skulle köpt en ny mobil, köpa massa kläder, ny plattång , skal till mobilen och massa sånt :). Och sen skulle jag nog åka någonstans och ah nåt sånt :).

Dag 6 - Typ av killar jag faller för.

Han ju inte blogga igår så ah tar dag 6 o 7 båda idag eftersom jag inte han 6:an igår ;)
killar jag faller för är de som är sig själva, och är omtänksam, har bra humor, en som stöttar en dygnet runt, (alltså den som finns där för en både natt och dag) och självklart är snäll mot än !


kort inlägg.

Blev inget bloggande igår för jag var med lucas, filip och linnea efter skolan och sen hade jag träning och efter träningen sov jag hos berfin.. ah och just nu sitter vi och lyssnar på musik óch om 10 minuter ska vi till skolan, ehe den börjar 10 :). Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men på söndag ska jag iallafall till finspångsbadhus med berfin, kramisar!


tävlar.

yes, jag är med och tävlar på keelas blogg! Heeelt grym blogg, checka! (Y).

misslyckade kokosbollar..

Imorgon blir det lucas alexander och linnea, yeah :3. Efter skolan drar jag direkt till lucas med han alexander och linnea, awesome! Och idag har jag vart med ebba och fabian heeeeela dagen och vi har bakat chokladmuffins som blev riktigt lyckade och kokosbollar som blev väldigt missbildade hahaha, vi faila totalt med de! Men ah.. de duger ;). I skolan hände det typ ingenting det var bara franska franska o franska sen mat sen blev det av till duveholmshallen där vi skulle BOWLA! Vi körde med staket, haha :). Berfin, ebba jag och clifford! Kanske inte blir något bloggande imorgon tyvärr för jag har träning senare och kommer hem retså sent, så ah vi får se, kramisar!


Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

EN NY MOBIL!( <33333333333 )

CHILL

Så himla skönt med inga läxor ! Komma hem tidigt och bara chilla. Ah, iallafall idag slutade vi 11 och vi hade tyska alla lektioner, sen mat sen sluta vi :). Chill, aaaaaah efter det drog man hem lämnade väskan drog direkt till alice och körde ett spel typ galenpanna trorja det hette och åt glass. Sen hade fabian och petter ringt och de ville träffa oss så ah vi träffa de. Efter det stack vi till ebbas och mitt garage och spelade pingis, och skrev massa random på pingisbordet! Chilla och lyssna på musik och hade det awesome där inne.. sen stack vi till mig och fick massa mackor och varm oboy av mamma, världens bästa! ♥. Sen gjorde vi inte så mycket mer än att kittla stackars alice och titta på tv oså. Stackars alice :(. Huhu, men ah på torsdag ska jag troligen vara med lucas ♥♥♥♥. Och nu äter jag mat, pasta och skinksås, hahaha! Kramisar!
en sjukt bra film på bild med världens godaste daim tårta, gilla! (Y).

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål är att få bra betyg i skolan typ, ah jag vet inte :)
Mina drömmar är att få massa massa pengar !
Mina önskningar är att få en ny mobil !
Ah typ så.. :3

samma bastu med killarna, yeah?

Idag slutade vi retså sent för att vara tema veckor klockan halv 3, för vi hade friskis och svettis sista timmen haha! Japp, och det värsta av allt är att killarna och tjejerna måste vara i samma bastu om man ville basta, man ba är ni seriösa? jag typ dog då, men aaah efter det så fick man en klubba utav clara, hihi tack sötis :* Osen fick man dra hem, annars hade vi spanska alla lektionerna på förmiddagen. Yes, och nu så gör jag typ ingenting, ska snart byta om till gympan som börjar om en och en halv timme..! Alltså klockan 6 xd. Kramisar!

Dag 3 - Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är sommaren, för då kan man bara ligga på stranden och ha det bra, bada sola och äta glass och massa gött! Fast vintern är också bra, den känns så mysig med julen och allt, att man kan åka skidor och äta pepparkakor och känner den härliga känslan att få presenter på julafton! Men sommaren är ändå bäst, för då slipper man frysa som och det hatar jag såå ah :). Kramisar!

yes, just nu mår jag helt toppen!


grattis på farsdag pappa! ♥


grattis världens bästa pappa på farsdag! var hos pappa klockan halv 4 idag och fira han, ehe yes han blev sjukt glad, han fick ett doft ljus och en bulle med mandelmassa i så kallad lussebulle ehe :3. Mycket mysig eftermiddag, med han! Och sedan träffa man den saknade fiona, som man inte träffat på as länge känns det som! Iaf, vi ville fota lite ute men no det var för kallt så vi stack till mig och gjorde varm oboy, efter all skyla! Osen hade vi enormt kul, mycket skratt åt en video jag gjorde för typ 10000 år sedan, okej kanske för ett halvår sen, omg haha! Ah, och nu sitter jag här och typ messar med den söta lucas! Imorgon är det skola, helt okej eftersom det är tema veckor, kramisar!

farsdag.

yes, har precis duschat! och ska alldeles strax ut i fina värdet och fota :) och såklart fixa lite till farsdag, ska till pappi ikväll och fira så ah , kramisar!

Dag 2 - Två personer jag vill träffa just nu.

saknar er!♥

mys och flumm.

har haft det riktigt mysigt med berfin till halv 8 och haft det allmänt flumm, gud vad jag garva! Bland den bästa kvällen jag haft, eller ja en början på en kväll iallafall eftersom hon skulle hem klockan halv 8.Blev mys med tv, ljus, godis, skratt, dryck, chips och allmänt flumm. Riktigt härlig kväll! Jag kallar det kväll även om det var tilll halv 8, haha! Ah, det måste vi iallafall göra om! Vår film blev bland de bästa vi gjort också! Allt var perfekt ikväll, måste göras om, älskar dig ! ♥

ni kan bli bättre!

tycker ni har blivit ganska dåliga på att kommentera, inte kul att blogga då -.-
om man går in på bloggen och ser att man inte har några kommentarer är det inte så kul att skriva ett nytt inlägg det är ju bara onödigt om ingen kommenterar! Jo visst, ni kanske läser det, men ingen kommenterar, ni som har blogg förstår nog hur jag känner mig! Kom igen, ni kan bli bättre!

plingpling!

Det plinga nyss på och det var berfin. Vi ska alldeles strax göra en film!Japp..ehe på förmiddagen har jag bakat lussebullar och de blev prima! Kramisar!
två oseriösa bilder!

Dag 1 En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag är en väldigt väldigt blyg person mot de som jag inte känner så bra, men de jag känner väldigt bra kan jag vara helt galen med!
2. Jag älskar min pojkvän lucas.
3. Jag äter knappt nånting till frukost när jag ska till skolan.
4. Jag älskar att lyssna på musik, går lättare att plugga t.ex!
5. Jag ääälskar att fota med min canon eos 1000D.
6. Jag vill att det ska hända saker hela tiden!
7. Jag verkligen älskar att vara med min älskling lucas.
8. Om jag ser någon sjukt snygg tröja, snyggt smycke osv.. så måste jag ha det!
9. Jag kan verkligen lita på mina bästavänner och min pojkvän, som stöttar mig till 100.
10. På dagarna är jag oftast med kompisar, tränar, pluggar är i skolan oså!
jag vet att det ska vara bara 10 men jag kom på en till!
11. Min kanin är riktigt speciell och med det menar jag riktigt konstig, annorlunda och något sjukt galen! Ligger som en hund, pratar som inte kaniner brukar och massa..! Bäst av allt är att den nästan aldrig bits, när man tar fram handen slickar han den, fast det såklart vi har ju salt på händerna som kaniner vill ha, t.ex de har saltsten!

11/12

Har precis proppat i mig 2 mackor, var vrål hungrig när jag vakna! Ah, idag ska jag baka med syster och mamma det blir lussebullar. Det är det som är planerat idag iallafall!Jag pratar ju bara om vad jag gör om dagarna hela tiden, så tänkte testa det här..
Dag 1 En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 Två personer jag vill träffa just nu.
Dag 3 Min favorit årstid och varför. 
Dag 4 Mina mål/drömmar/önskningar. 
Dag 5 Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. 
Dag 6 Typ av killar jag faller för.  
Dag 7 Vad skulle jag gjort om jag fick 10 000 kr.
Dag 8 Meningen bakom mitt bloggnamn. 
Dag 9 Bild på mig och min bästa vän. 
Dag 10 En bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 11 En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 12 En bild på mig själv för två år sen.

messamessamessa.

yes, just nu messar jag något sjukt till massa ehe :3 Plus att jag saknar lucas som en galning, och han är ju på fotbolls-cup heeeeela helgen så får inte träffa han ett dugg :(

video .___.

ehe, ja jag ba gjorde något helt random.. typ så mobba inte!

11/11 2011 16:31

Idag slutade vi klockan 11 och börja 08:05 då gick hela klassen plus 6C till gastuberg och grillade korv och sen skulle vi gå tbx till skolan men de som bodde i närheten fick gå hem så jag drog hem.Jag frös ihjäl, men som tur var hade jag iallafall mjukisbyxor. Och sen tog jag tygskor så jag frös ihjäl, haha hur smart får man vara egentligen? Jag kunde annars tagit mina ugs men no, det ville jag inte alltså gud, haha! Ah, efter skolan blev man skjutsad utav fabian hem, tack! Sen var vi, med linnea och ebba också! Vi drog till linnea och spela wii, sen vid 2 drog jag ebba och fabian till han och spelade ett annat spel på wii, ehe :3. Sen drog jag hem för nån timme sen från han för då skulle han bort till karlstad or something. Och just nu moffar jag i mig detta..
eheeee ja det är cambilder som ni kanske ser, (kvalitén)

från topp till tå.

Ah, igår skrev jag massa inlägg för jag hade tråkigt, och idag det första, ehe! Ah skit samma.. har nyss ätit
mat! Och i skolan hände det typ inte så mycket vi hade tyska fett awesome ehe ich libede disch som betyder jag älskar dig, ehe var tvungen,inte helt hundra på stavningen men ah.Vi slutade klockan 14:00 fast blev lite tidigare typ vid tio i för vi hade bad sista timmen, och imorgon går vi 1 timme och 40 minuter, tänk så aweeeesome! Ehe men ah efter skolan träffa man elias och alice, vi var på min gamla skola (skogsborg) och typ gjorde massa flummigt, i två timmar sen skulle alla hem, så då kom jag hem och åt mat, och nyss tog jag datan, har inte så mycket mer att berätta så ha det bra, kram!
(har typ ingen bild.)

du är min andra halva.

älskling,
du är helt underbar
att jag fann en sån kille som du är helt otroligt
du är allt och lite till
jag älskar dig. (L)

(bild i repris men denna bild ger mig massa underbara minnen som betyder väldigt mycket om världens underbaraste kille)


massa massa skype today.

För två timmar sedan mötte jag upp alice, och vi gick till henne och installera youcam så vi kunde filma,men det funka inte, huh :c. Så vi spela ist lite spel på datan, kulliv ._. Och snacka med massa på skype. Och det var en som frågade var skype var, och det är typ som msn, man kan chatta med massa fast det är mest till för att snacka med varandra verkligt, alltså man pratar på riktigt med varandra genom datan och man kan snacka jätte många samtidigt. Ah iallafall en timme senare skulle jag hem och då följde hon med mig en bit, ehe mörkrädd :c. Sen åt man mat osen snacka med massa på skype igen, och nu ska jag troligen titta på tv och fortsätta snacka, just nu är jag fett social på skype, haha! Kramis!

har tråkigt..

sitter som en skräckslagen åsna i mitt hus alldeles själv, fett rädd.. . Fast ne, är just nu själv hemma mamma kommer typ hem snart, och jag vill snacka med massa på skype men de är osociala, ehe berfin har gått hem föresten hon skulle typ göra något, ah skitsamma.. jag är fett pigg alltså mer än vanligt vill ut och göra massa galet.. men orkar ändå inte. Iallafall så vet jag inte riktigt vad som händer mer idag, men jaaaa nu kunde jag snacka med massa på skype, ehe eller ja de är iallafall sociala just nu, äntligen för man har typ väntat i 10000 år.. seriöst :(. Men ah jag ska snacka med massa på skype resten av dagen typ ehe kramis!

awesome.

Sitter och lyssnar på musik och flummar med berfin. Vi kollar på massa filmer jag och alice har gjort, ehe :3 Fett awesome dag, vi har haft massa raster och massa språklektioner, franska och tyska. Vi kom hem från skolan för ungefär 1 timme sedan, och har suttit vid datan hela tiden.. så vi ska troligen göra något annat snart, kram!

gympagympagympa.

Slutade tidigt idag redan vid 14:00, eller ja kanske inte direkt så jätte tidigt men aa.. imorgon slutar vi efter maten, awesome! Älskar tema veckor! Men blev ett kort inlägg för nu ska jag dra iväg och kolla på när berfin har simmning sen har jag själv gympaträning! Kram!

tema veckor.

Sitter och messar med söta lucas. Han är sjuk, krya på dig älskling :* Imorgon i skolan börjar tema veckorna det innebär att alla klasser ska typ göra massa, i vår klass ska vi prova på språk, bowla och bada. 8:orna ska typ vara praktikanter på massa jobb. Och imorgon ska halva klassen ha språk (spanska) och den andra halvan vet jag inte, haha! För jag ska ha språk. Men iallafall så ska jag troligen hoppa in i duschen nu eller så blir det imorgon. Aja, kramisar!

film och daimtårta.

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga mer än på morgonen. Men det ska jag väl ändra på ehe :3 Iallafall så var jag ju hos farmor och farfar igår och jag trodde vi skulle bara vara där men no vi skulle tydligen sova där också, jag som skulle sova med fiona :(. Men sov as gott där, vaknade av att pappa väckte mig och då hade jag sovit till halv 12. Osen fixa jag mig och sedan åt mat och glass och efter det drog vi hem till pappa. Och snart ska jag titta på en film med alice och ebba den hette något med elephant ehe, och till det ska vi äta daimtårta nomnom. Sedan ska jag kanske träffa alice.s :d. Kramisar!
liten bild.

jag älskar dig lucas.

9 månader idag, du är allt (L)
jag är så himla ledsen att jag inte bloggade igårkväll men internet lagga fett mycket -.- Blir ett kort inlägg just nu för jag ska snart iväg till farmor och farfar och vi ska iväg till elgiganten också så ska jag visa en mobil jag vill ha, ehe ^^. Men igår var jag med alice, och vi gjorde massa som att, följa med till affären, fota, äta massa gott osen skulle vi kolla på en film men hon fick ont i magen! Men nu ska vi dra iväg, har ingen bild på pappas data, föresten tack så mycket för alla söta kommentarer jag har fått utav er, kramisar!

morgonpigg.

Godmorgon! Som ni kanske har sett är att jag har fått blogresponse så nu kan ni fråga massa massa random frågor och jag svarar! Plus att jag kunde inte blogga senare igår eftersom jag kollade på min träning. Men men just nu så ska jag snart logga in på skype och snacka med massa och typ gå ner och äta lite frukost. Kramisar!

eheh :3

Sitter just nu och äter lite godis fast egentligen skulle jag äta min macka men haha den får vänta! Iallafall så skulle ebba och jag kanske göra en film ju och vi hade börjat på den, får väl fortsätta ngn annan dag för idag ska jag kolla på min träning klockan 18:00 , kan ju inte vara med eftersom förkyldningen. Och på dagen ska jag typ ta det lungt haha, och typ ta massa luft ute. Men men nu ska jag äta upp min macka,kram!

vila.

Känner mig helt slut, efter några timmars vilning så ska ebba och jag kanske hitta på en film, får se! Så det som jag har planerat för idag är att vila och kanske göra en film och proppa i mig massa halstabletter , cola och glass så hoppas att ni mår bättre än mig iallafall, plus att sötaste emma hade kommenterat nora,saknar dig så jävla mke.<3 där kan jag direkt säga att jag saknar dig otroligt mke med, har inte träffat henne på tusen år! Men men nu ska jag vila lite och ta det lungt, kramisar!

bussen.

Sitter just nu och äter lite frukost, och kan säga bussresan igår blev mycket roligare och kortare eftersom jag snacka med de bästa, lucas i 9 minuter, och alice i 6 minuter! Ehe, vi snacka om massa random saker c: Men idag ska jag bara ta det lungt och mysa för jag känner mig halft sjuk typ, så mamma ska köpa massa glass och cola, mums! Vi hörs, kram!

hemma

Japp, nu är man hemma från kalmar då! Vi hade sjukt roliga dagar/nätter, har tagit lite bilder också som kommer upp snart. Första dagen har jag ju redan berättat och andra så vakna vi retså sent hos hennes pappa, vi gick upp prata massa och sen börja vi byta om och gick ner och åt frukost och senare drog vi ner på stan och gick till något fik som var något sjukt mysigt, sen gick vi till ellens mammas jobb och fick skjuts hem till hennes mamma för där skulle vi vara sen. Så då kom vi på att vi ville gå bus eller godis HAHAHAHA! Så ellen börja sminka mig , oså vi fick in masssa godis, och efter det var vi helt slut i våra ben så vi ville ta ett härligt bubbelbad, så vi tände på ljus släckte lampan och bara gick i sen gick vi upp kolla på en film the cinderella story trorja den hette xd, och den var bra, ehe :3 Men nu känner jag att jag har skrivit massa massa så nu kommer bilderna.
dag 1.

EHEHHE sött troll!
dag 2.
Sista dagen har jag inga bilder eftersom vi drog mot leo´s lekland och sen bara kom hem och packa och drog mot bussen kramis!

leo´s lekland

AHAHHA sitter just nu på leo´s lekland awesome, ehe men nu ska jag fortsätta stoja kramis!

RSS 2.0