.


godmorgon

idag ska jag träffa alice och albin, det kommer regna hela dagen så det blir väl ngn film,kramis!
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2482188/images/2012/norawettergren_400_4fe8261eddf2b34983000056_thumb.jpg

promenix

bild och först visste jag inte hur man gjorde,men nu vet jag, nu är jag i bie hos farmor och farfar kom hit från läppe vid 2,halv 3, nu ska jag gå en promenix med farmor! Kramis!

tårttime!

Nu blire tårta..super gott!

grillar


Har precis ätit potatis och fläskfilè, sjukt gott! Är just nu i läppe och ska sova över här..men nu ska jag dra mig ner och spela bedminton(stavning)kram!

glad midsommar

i morse när jag vaknade så kände jag att jag måste ta tag i bloggen igen,och jag har tänkt en hel del saker som kommer va nytt på bloggen! aja,vid 12 ska jag dra ut till läppe där jag ska fira midsommar med mormor och mina kusiner där jag sover också,imorgon drar jag ut till farmor och farfar med pappa. Riktigt kul,kram.

bloggpause!

                                                                     

bild från google.

förlåt för usel uppdatering..men det kanske blir så här ett tag, jag känner att jag måste blogga..men jag väljer när jag har tid oså, jag kommer blogga när jag har tid och vill..känner att jag måste ta en liten pause .. så jag kommer när jag kommer, men ni kan nå mig på instagram nnorawettergren. Mobilen osv..!

medans bloggpausen är..så kommer jag fundera på massa nya saker som kommer komma upp på bloggen, där ni får se då! (det är så nytt med bloggen osv,så..måste först vänja mig vid det men..det ordnar sig,ses när jag har lust att blogga helt enkelt) 


godmorgon

vaknade för exakt en timme sedan,och nu sitter jag i tvrummet och äter frukost,normal plats att äta frukost på,yeah! Men iaf så ska jag kanske träffa linnea idag, får se! men seda så sover de här,yaay!

sommarlooov

SOMMARLOOV,så himla skönt asså! jag vet att jag sa att det skulle komma massa update idag men hade ingen tid alls med det,jag var med himla massa awesome folk och fikade med pappa,farmor o farfar osv. Det var en grym dag,och imorgon ska jag sova med linnea och william,yeey!
Jag älskar fredagar,jag älskar sommarlov,jag älskar livet. 


Magii


mååndag

jag är så sjukt dålig på att uppdatera just nu,det är stenhårt den här sista veckan innan sommarlovet,imorgon har jag två stora fetaaa prov, och sedan på kvällen kl 18-22,så ska hela klassen va i gruvan och äta pizza och ha det allmänt awesome,kolla på film,äta godis osv..himla mysigt! Men ska försöka klämma in något inlägg..idag har jag varit i skolan,efter skolan drog jag hem till pappa med berfin och ebba och pluggade sen kom jag hit till mamma igen,det är så as skönt att plugga hos pappa,ingen är hemma osv..
FÖRLÅT FÖR ATT JAG ALDRIG LADDAR UPP BILDER LÄNGRE, MEN PÅ SOMMARLOVET KOMMER DET KOMMA MASSA,SÅ HÅLL UTKIK! PÅ FREDAG KOMMER DET BOMBAS MEN MASSA, JAG LOVAR! :D

trött

ska snart bege mig mot sängen,sov bara 4/5 timmar inatt..riktigt trött är jag! Kram

Berfin

Hej,för nån timme kom jag hem från adde och jag hade en awesome kväll där,såg 7filmer totalt, jag såg..scream 4,scary movie 4,madagaskar,nån till jag inte minns namnet på och två saw filmer, och paranormal activity 3 mitt i natten också,men nu är jag hos berfin o pluggar ,kraam


lördaag

Bad update again,..mitt.Internet var helt knas igår,så jag kunde inte blogga och nu så kom jag på.att jag kunde blogga från mobilen,så blev ingen.bild i detta inlägg men,nu ska jag in i duschen för kl 12 ska jag träffa adde,Oskar,jesper,ebba och ebba,sedan ska vi alla sova.över hos adde,kram.

frukoost

Godmorgon,förlåt för att jag knappt bloggade igår,men jag hade verkligen inte tid efter skolan,jag pluggade till ett matteprov som är till idag,och vid 6 tiden så hade vi i klassen plus föräldrarna picknick,vi körde en frågespott och min grupp vann så vi fick massa dumleklubbor,sedan kollade vi på våran musikal i 5:an,sedan hade vi picknick. Riktigt mysigt! Idag har jag inga planer,blir.väl att träffa ngn efter skolan,nu ska jag äta frukost,kram kram.

no picturee

det går inte att ladda upp bilder på bloggen..jag som gjorde en awesome bild,himla typiskt!
aja,godmorgon..idag vaknade jag meeeega tidigt,halv 7 när jag har sovmorgon till kvart över 9,så jag passade på att göra ett inlägg här,men det är faktiskt ganska skönt att vaknade tidigt och inte känna en massa stress! Men nu ska jag dra på mig kläder och sedan platta och sminka,kraam

jordgubbar med bästa på backa


coffe lounge


godmorgon

klockan är halv 12 och jag är som nyvaken, riktigt trött alltså! vaknade tjugo över 10,men ska alldeles strax göra mig i ordning och sedan träffa berfin, det är ju sveriges nationaldag idag,så..jag ska ner till stadsparken där det finns massa saker att göra,vet inte riktigt ännu vad som finns..men förra året var det iaf en hel del saker där,och sen ska vi väl ner på stan och fika,prata oså,kram.
bild: fick utav ellen♥(saknar)

säääng

Just nu ligger jag i min säng och är allmänt trött..ingen skola imorrn men ändå så.lägger jag mg såhär tidigt..fast inte så konstigt att jag är trött eftersom jag gick upp 6 idag. Imorrn ska jag till stadsparken med berfin,och vi ska väl ta ngn fika på stan oså,kram

.


Idrott!

HejHej, Berfin här :D
Nora har gympa så jag gästbloggar.
Ha det bra finisar och checka min blogg!
http://berfinhussein.blogg.se/


dagens pinsammaste


ska jag börja med att göra videosar?

en fråga till er läsare!
ska jag börja att göra mera videosar? det är väldigt enkelt att göra och ladda sedan upp,men ändå onödigt om ni kanske inte gillar att titta på videoinlägg utan vill att jag ska skriva..så frågan är: ska jag börja med att göra videosar?

tacksam för svar!

gammal video, typ


målar mina naglaaaar

förlåt för dålig uppdatering
idag så har jag vart i skolan,hände inget speciellt,som vanligt bara..bara att jag körde muntlig redovisning! Men,efter skolan drog jag mig mot berfin och där åt vi mellis,snacka osv sedan skulle vi dra oss mot backavallen där det började as regna..ni ser videon där nere, jag babblar massa om det. Ah, men just nu sitter jag och målar mina naglar så de blir fina,haha. Snart kommer min skolavslutningsklänning hoppas den passar..kram!

spöregn,dusch?


godmorgon - snabbt inlägg

nu drar jag mig mot värmbol/backavallen för att se på en match med alice,clara ebba och ebba. Inte likt mig att se en match så här tidigt,vaknade precis men,nu måste jag börja fixa mig osv,kraam

videoinlägg med massa bruuuus..

förlåt för den dåliga kvalitén och massa brus osv..jag pratade skit högt men i videon låter det som om jag pratar as lågt, kram

godmorgon

vaknade för nån timme sedan och ska snart dra mig ner med bästa och äta frukost!

sleepoveer


sover över med bästa!