THE KICK BACK PACK.

Jag älskar deras bloggar, de ger så mycket inspiration och de har hur mycket tips om vad som helst,det är olika varje gång. Om självförtroendet är på 0 så får de det på full! Alla deras inlägg är så himla roliga att läsa eftersom de gör det så roligt, nu tänker jag berätta lite om varje person! 
_____________________________________________________________________________________________
Keela: Hon är en himla söt person som jag följt längst utav The Kick Back Pack. Hennes blogg är så enormt bra som man inte kan sluta läsa den, man önskar ju att hon kunde lägga upp inlägg varje minut..men det funkar ju inte. Hon är emot bantning,skriver om vad hon gör om dagen och i hennes blogg hittar du himla massa fint,tok,stoj och massa annat som är helt AWESOME! Hon är en helt otrolig person som får en att må super duper bra, alltså på topp! Åh skulle kunna äta upp henne och hennes blogg,så bra är hon och bloggen!
(bild tagen från http://keela.se )

Moa: Hon är en otrolig person som jag också följt väldigt länge. Jag älskar också hennes blogg den är helt grym och såklart AWESOME! I hennes blogg hittar du mycket hårtips, himla roliga,knasiga,tokiga videos (som jag älskar), och hon älskar att underhålla andra! Och såklart vill jag också att hon gör inlägg varje minut,det är så himla kul att läsa de, så mycket inspiration och hårtips osv osv. Helt otroligt awesome är hon, och hon får mig också att må super duper bra - TOPP! samma som keela så skulle jag kunna äta upp henne och hennes blogg, allas blogga är så himla GRYMMA!

(bild/video tagen från http://epicfaiil.myshowroom.se )

Johanna: Hon är en amazing person som är emot bantning och elakheter. Jag har inte läst hennes blogg så länge men i hennes blogg kan du läsa om, knas,hennes vardag osv osv.. hon gör så jag mår på topp! Som jag skrev där uppe om självförtroendet är på 0 så får hon det på full! Jag vet inte riktigt så mycket mer om henne eftersom jag nyss börjat läsa hennes blogg, men det är helt awesome. När jag gick in på bloggen började jag läsa direkt och fastnade och tillslut läst så jag blev nästan torr i munnen, den är alltså himla bra, skulle kunna äta upp hon och bloggen med!

(bild tagen från http://hofh.myshowroom.se/ )
Vira: Hon är en himla glad person som är himla bra på att peppa än! Som jag skrev förut om mitt självförtroende är på 0 blir det på topp! Har nyligen börjat läst hennes blogg, redan när jag började läsa hennes blogg var mitt självförtroende på 20 kanske och då behövde jag bli peppad alltså, och såklart kom jag direkt in på rätt blogg och blev genast mycket säkrare osv! I hennes blogg kan du läsa om hennes vardag, du får himla massa tips på olika saker. Man vill läsa alla hennes inlägg om och om igen så bra är de, och vill äta upp henne och hennes blogg med!

(bild tagen från http://kandylandy.se/ )
Caty: Hon är en awesome person som just nu är på girlie camps. Jag har läst hennes blogg näst längst, och såklart älskar jag den! Mycket färg,knas osv i den. Hon kör med "dagens inspirations bild" och har lite tävlingar då och då. Och i hennes blogg skriver hon också om hur man gör med olika saker t.ex hur man gör bling/glitter i bilder osv. HIMLA MASSA TOKIG BLOGG, med massa knas i och vill såklart äta upp hon och hennes blogg med.

(bild tagen från http://caty.nu )
ALLA KOLLAR DE HIMLA GRYMMA BLOGGARNA, BÄÄST!

Kommentarer
Postat av: ▲ Mohammedi's™

OMG!!! :P , NU har DU chansen , synas framför mina +1200 läsare. Va med du också på DAGENS BLOGG: http://mohammedis.se/2012/march/dagens-blogg-mars-4.html#comment

2012-03-04 @ 23:52:22
URL: http://mohammedis.se
Postat av: Meia

VAD FINT!!

Kom gärna in på min blogg!

2012-03-22 @ 20:07:38
URL: http://mejjsy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0